„Pokemon Go“ kūrėjai parengė dovaną Hario Poterio mėgėjams - ar kelsitės į virtualų magijos pasaulį?  ()

Nenuostabu, jei nežinote „Ingress“ – tai gana rimtas komandinis taktinis-strateginis geolokacinis žaidimas, išmaniaisiais įrenginiais žaidžiamas išplėstojoje realybėje visame pasaulyje, bet dėl savo sudėtingumo daugeliui yra pernelyg sudėtingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtų keista, jei nebūtumėte bent girdėję „Pokemon Go“ – šis žaidimas, pasirodęs vos prieš pusantrų metų, tapo greičiausiai plačiausiai išpltusiu mobiliuoju žaidimu visoje žaidimų istorijoje.

O būtų dar keisčiau, jei nebūtumėte girdėję apie Harį Poterį – Didžiosios Britanijos rašytojos JK. Rowling sukurtą personažą, kurio knygos ir filmai tapo tarptautiniu hitu ir šio herojaus visata / frančizė visame pasaulyje yra mėgstama jau daugiau nei dešimtmetį. Kas bendro tarp visų šitų trijų išvardintų dalykų? O gi kompanija „Niantic Labs“, kuri išleidusi pirmus du žaidimus, ėmėsi ir trečiojo – ir jis bus būtent Hario Poterio tema.

Portalo „techCrunch“ apžvalgininkai teigia, kad žaidimas „Harry Potter: Wizard Unite“, kurio išleidimo data dar neskelbiama, bus panašesnis ne į primityvesnįjį „Pokemon Go“, bet į rimtesnį ir įvairesnį „Ingress“. Tai, žinoma, džiugina, bet įdomu vienas dalykas – kuo žaidimo kūrėjai sugundys žaidėjus, kad jie visi nepultų žaisti už vienui vienintelę „Grifų Gūžtą“?

Žaidimo kūrėjai kol kas per daug detalių neatskleidžia, bet žada, kad žaidimas leis klajoti po mūsų įprastą realybę, persipynusią su Hario Poterio pasauliu, ir čia mokytis burtų, kovoti su legendinėmis pabaisomis ir atrasti magiškus artefaktus. „Niantic Labs“ teigia, kad žaidimas kuriamas bendradarbiaujant su „Warner Bros“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()