Daugiausiai „YouTube“ uždirba toli gražu ne Felixas Kjellbergas - septynmetis su tėvų pagalba lyderiauja šiame versle (Video)  (2)

Su žaislais žaidžiantis ir jų apžvalgas darantis septynmetis – jauniausias ir daugiausia „YouTube“ tinkle pinigų uždirbantis asmuo. Ryanas, kanalo „Ryan Toys Review“ žvaigždė, šiemet su beveik 23 mln. dolerių atsidūrė pirmoje žurnalo „Forbes“ sudaryto daugiausia uždirbančių „YouTube“ žvaigždžių sąrašo vietoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV gyvenančio berniuko, kurio pavardė ir gyvenamoji vieta dėl saugumo priežasčių viešai neatskleidžiama, pernai buvo aštuntoje vietoje. Šiemet jis nugalėjo tokius žinomus asmenis kaip Jake‘as Paulas, kuris 2018-aisiais uždirbo 22,5 mln. dolerių, rašo Dailymail.co.uk.

Septynmetis taip pat nukonkuravo tokias asmenybes kaip Jeffree Staras, švedas Felixas Kjellbergas, žinomas kaip PewDiePie. Pastarasis – daugiausia sekėjų turintis žmogus. Jo vaizdo įrašus stebi daugiau nei 72,5 mln. internautų.

Pasak berniuko mamos, Ryanas ir pats anksčiau labai mėgdavo žiūrėti žaislų apžvalgas, po to jis paprašė padėti jam sukurti savo paties kanalą. Šiuo metu jį seka daugiau nei 17,5 mln. internautų.

„Vieną dieną jis manęs paklausė, kodėl kiti vaikai „YouTube“ kuria vaizdo įrašus, o jis vis dar ne. Tada nusprendėme tai pabandyti ir mes. Nuvykome į parduotuvę ir nupirkome jam pirmąjį žaislą. Kiek pamenu, tai buvo „Lego“ kaladėlių rinkinys. Nuo to viskas ir prasidėjo“, – sakė mama.

Vienas iš šio kanalo ir jame keliamų vaizdo įrašų tikslas, pasak Ryano tėčio, buvo sūnaus gyvenimo detalėmis dalytis su ne JAV gyvenančiais artimaisiais.

Populiariausias septynmečio vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 934 mln. kartų. Jame vaikas atidaro didelį „Disney“ kiaušinį, kurio viduje – daugybė žaislinių mašinėlių ir lėktuvėlių.

Ryano kanalas tapo toks sėkmingas, kad visai neseniai jis pristatė savo kurtus žaislus. Vienas jų – taip pat didelis kiaušinis, kuriame gausu įvairių įdomių žaislų: nuo lempučių, lipnių masių, iki riboto leidimo pliušinių žaislų.

Ryano vaizdo įrašus daugiausia žiūri 3–7 metų vaikai, kilę iš JAV, Jungtinės Karalystės ir Filipinų.

Ryanas turi dvi jaunesnes sesutes. Identiškos dvynės Emma ir Kate taip pat ne kartą filmavosi kartu su broliu. Vaizdo įrašuose galima išvysti ir jo mamą, kuri anksčiau dirbo chemijos mokytoja, bei tėtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai (2)