Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
ihouser 2019-01-08 13:26
„bananai tampa juodi ir neskanūs - kaip to išvengti?“
Laiku suvalgyti.
Jei domina rimtas straipsnis apie bananus ir mokate rusiškai, skaitykit:
https://habr.com/post/434762/
mindaugas.vaitiekūnas 2019-01-08 13:43
Kažkur esu skaitęs, kad kai ant banano atsiranda tos juodos dėmelės, tai bananas pats vertingiausias: ale jame atsiranda (ar padidėja koncentracija) priešvėžinių preparatų. Nežinau kiek patikima ta informacija. Gal kas esat ką nors panašaus skaitę/girdėję?
Straipsnyje irgi kažkaip panašiai išsireikšta:
"Po oksidacijos proceso banano minkštimas yra naudingiausias žmogaus organizmui, nes jame daugiausia maistinių medžiagų, jis lengviau įsisavinamas."
Pasalietis 2019-01-09 12:44
Kokios pievos? Saldyti tropiniu vaisiu negalima iskart gesta ir i saldytuva negalima jokiu budu deti
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Namie bananai tampa juodi ir neskanūs - kaip to išvengti?