Metų metus komoje prabuvusi moteris netikėtai pagimdė - motina pažadėjo išsiaiškinti, kas įvykdė nusikaltimą  (8)

Po skendimo moteris beveik dešimčiai metų pateko į vegetatyvinę būseną. Jos pasaulis susidėjo vien iš kambario „Phoenix Hacienda HealthCare“ (PHHO) centre – tad kai po kelių dienų nuo Kalėdų jai prasidėjo sąrėmiai, personalas liko šokiruotas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kaip man pasakojo, ji pradėjo dejuoti, – teigia neatskleistas šaltinis, susijęs su centru. – Ir niekas nesuprato, kas su ja negerai. Niekas iš darbuotojų nežinojo, kad ji nėščia iki beveik pačios gimdymo akimirkos“.

Gruodžio 29 d. pacientė, padedama medicinos centro seselių, pagimdė sveiką berniuką. Žinoma, gimimas – ir seksualinio smurto faktas prieš pažeidžiamą asmenį, kuris turėjo būti prieš tai – sukėlė rimtą audrą ne pelno organizacijoje, kuri pozicionuoja save pirmaujančia sveikatos priežiūros paslaugų teikėja Fynikse.

Dėl incidento niekas nebuvo suimtas ir neaišku, ar policija nustatė įtariamuosius. Motina teigia dukros kambaryje miegosianti iki tol, kol nebus surastas nusikaltėlis. 22 metų pacientė dėl skendimo yra patyrusi tokią galvos traumą, kad ją per dieną šimtus kartų ištinka traukuliai.

„Aš nežinau, kaip mano dukra nukentėjo – bet klausiu jos, ir ji gali atsakyti „taip“ arba „ne“, – teigia motina. – Ir ji dar negali vaikščioti ar kalbėti, bet supranta“. Po šio įvykio centro direktorė atsistatydino iš pareigų.

Parengta pagal „Science Alert“ ir „Washington Times“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(34)
(5)
(29)

Komentarai (8)