12 kvadrilijonų eurų sąskaita už mobilųjį ryšį? Paslaugų tiekėjas pasiūlė mokėti dalimis  (5)

Moteris iš pietvakarių Prancūzijos iš savo mobiliojo ryšio operatoriaus sulaukė tokios sąskaitos už mobiliojo ryšio paslaugas, kad net sunkiai galėjo pasakyti, koks tai skaičius. Sąskaitoje nurodyta mokėtina suma buvo beveik 12 kvadrilijonų eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Solenne San Jose iš Pessaco miestelio, esančio netoli Bordo, neteko amo, kai gavo dar neregėto dydžio sąskaitą – jos buvo paprašya sumokėti net 11 721 000 000 000 000 eurų. Tai yra beveik 6000 kartų daugiau, nei metinis Prancūzijos BVP (bendrojo vidaus produkto) rodiklis.

Buvusi mokytojo asistentė sako, kad vos nepatyrė širdies smūgio. Moteris pasakoja, kad sąskaitoje buvo tiek daug nulių, kad net nesuprato, koks tai skaičius.

Mobiliojo ryšio kompanija „Bouygues Telecom“ iš pradžių pareiškė, kad niekuo negali padėti – o vėliau tiesiog pasiūlė išdėstyti skolos sumą, kad moteris ją galėtų grąžinti dalimis.

Tiesa, galiausiai kompanija pripažino, kad sąskaitoje turėjo būti nurodyta 117,21 euro suma – ir galiausiai ją panaikino.

Žinoma, kompanija už tokį nesusipratimą atsiprašė moters – ir nurodė, kad ši klaida atsirado dėl spausdinimo klaidos, taip pat dėl vėliau kilusio nesusikalbėjimo tarp klientės ir darbuotojų skambučių konsultacijų centre.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(43)
(23)
(20)

Komentarai (5)