Pornhub iš savo platformos pašalino daugiau nei 60% video  (1)

Vieną dieną PornHub pašalina ⅗ savo įrašų, kitą dieną sustreikuoja didžiausia paieškos sistema Google. Atsitiktinumas?

Oficiali versija – tai vyksta dėl paslaugos teikimo neverifikuotiems vartotojams politikos pokyčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

PornHub iš savo puslapio pašalino daugiau nei 60 procentų vaizdo įrašų. Toks žingsnis žengtas dėl neverifikuotų naudotojų vaizdo įrašams taikomos politikos pokyčių.

Pagal naujas taisykles, platformoje liks tik jos partnerių arba Modelių programos dalyvų įkelti vaizdo įrašai. Šiai programai priklauso tik verifikuotos paskyros, parduodančios savo turinį per PornHub.

Kaip pažymi svetainė ⁠Motherboard, dar gruodžio 13 dieną svetainės paieškos laukelyje buvo rašoma apie 13,5 mln. įkeltų vaizdo įrašų. Šiandien šis skaičius sumažėjo iki 2,9 mln. Motherboard spėja, kad paslauga nutarė pašalinti visą neverifikuotą turinį, taip siekdama išvengti tolesnių kaltinimų.

 

 

Paslaugos politikos pokyčiai buvo paskelbti gruodžio 9 dieną. Platforma sureagavo į The New York Times skiltininko Nicholaso Kristofo straipsnį, kuriame jis nagrinėja turinio su nepilnamečiais publikavimo pavyzdžiai. Žurnalistas apkaltino platformą netinkamu moderavimu ir paskatino PornHub partnerius nutraukti kontraktus su ja. Pavyzdžiui, MasterCard ir Visa uždraudė svetainėje atsiskaityti per savo sistemas.


republic.ru

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(33)
(-16)

Komentarai (1)