„Kiek mikrolustų telpa ant adatos smaigalio“. Iš kur atsirado ši sąmokslo teorija?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2021-06-22 20:33
Taip straipsnio panašus tikslas. Bet nesutinku kad jis visiška nesąmonė. Jis kaip tik nusako, kaip tarp žmonių išsivysto masinis sugedęs telefonas. Ir tai kai kam visai yra įdomu. Yra dalis žmonių kurių protas nepasiduoda manipuliacijoms, vidutinio amžiaus lengvai šizofrenijai, ir spaudos įtakotoms deliuzijoms. Tokie žmonės dažnai gali atskirti kas yra bullshit'as, ir kas kiek įmanoma. Kad virusas buvo sukurtas ar paskleistas dirbtinai? Įmanoma, tačiau neįrodyta. Kad skiepai turi čipus, per kuriuos seks žmones? Totalus absurdas, visi turi tapšnoklius, kurie turi daugiau sekimo galimybių. Kalbant apie konspirologus, manau šita frazė savaime juos išjuokia. Žinai konspiraciją, ir turį įrodymus - ok paskelbk. Snowdenas tai padarė, dabar visi žinom apie prism programą, ir jos sekimo mąstą, bei priemones. Bei žinom kad jis buvo teisus, nes buvo apkaltintas JAV išdavyste. Žinai konspiraciją, bet negali įrodyt? Na tai kuo tu skiriesi nuo tikinčio dievais ar horoskopais?
Hmz 2021-06-23 13:33
1. Jei konspirologai turi įrodymų, kad tie nanočipai egzistuoja, tegu juos pateikia. Buvo čia pora tokių veikėjų, bet jie tesugebėjo užrodyti kažkokio anoniminio bičo pasakojimus youtube. 2. Jei įrodymų nėra, logiška manyti, kad tai tėra sąmokslo teorija ir bandyti atsekti jos kilmę, ką straipsnis ir daro. 3. O jei tau nesmagu, kad kažkas iškapstė, kaip evoliucionavo mitas, kuriuo tu tiki, tai niekas čia nekaltas.
AAA000 2021-06-24 18:57
nu as pvz nezinau grazulio orientacijos. nes kad suzinociau patikimai - tureciau patikrint kazkokiu praktiniu budu. taip sakant irodymai turi but mokslinio tipo kriterijus atitinkantis ivertinimas, o ne skiedalai ar daugumos "nuomone". o galvot galima daug ka, ar daryt kazkokias isvadas is pezalu ar tu pezalu neigimo tavo argumentuote niekine. pateikimas ar nepateikimas "kazko panasaus", ar "itikinamai atrodancio" nera irodymas. tik prielaida. aplamai as nesuprantu - kodel tai isvis svarbu? kad taikoma visuomenes suvarzymu priespauda naudojantis pandemija - tai cia faktas. ir labai smarkiai perspaudziama. naudojasi situacija politikeliai. grazulis gatves/backos stiliaus politikas. ir jis ta daro gal geriausiai. sustauskas gal tik geresnis buvo. atitinkamai ir balsu gauna. ------- cipas is esmes gali but ir be metalo, anglies pagrindu. arba labai mazi kiekiai. arba skysto pavidalo. arba nemagnetinio metalo. taip kad nera cia vienareiksmisko atsakymo. biologinis kompas aplamai dalinai elektrinis - dalinai cheminis... o genetine-molekuline instrukcija - cia is esmes programavimas...
conjurer 2021-06-24 19:41
Rfid komunikacijai reikia metalo, ir nemažai, nes turi būti ritė, kuri per indukciją susigeneruotų elektros, kad galėtų atsakyti radio impulsu. Dėl ritės dydžio skirtumų parduotuvėje rfid skaitytuvai yra platūs praėjimai, o šuniui reikia trinti skaitytuvą į kaklą, kol pagauna čipą. Pašalink metalą, neturėsi kaip perduoti elektros, neturėsi kontaktų mikroschemoje, nieko kas priverstų tai veikti. O smegenų veiklą galima su jautriais elektrodais nuskaityti, ir tam net yra žaislų, čipų tam nereikia. Na o jei tą skaitytuvą nori integruoti po oda, tada vis tiek metalo daug turėsi prie kaukolės. O genetines instrukcijas atneša visi virusai patekę į mūsų organizmą. Nematau didelio skirtumo.