Tikiu, kad pasaulį valdo šėtoną garbinantys pedofilai, bet tik ne skiepų nauda: kas nulemia, kad žmonės tiki tuo, kuo tiki?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ciklonas 2021-12-08 17:07
Tai jau greiciau drambliai religingi nei vakcina veiksminga. Remiuosi faktais ir regiu statistikoje 10 tukstanciu pertekliniu mirciu (apie 25%!!) LT siais metais palyginus su 2019. Taip pat 5 tukstanciai pertekliniu mirciu palyginus su 2020 (metai be skiepu!!). Girdziu dainele kad virusas vis labiau pavojingas, bet ta juk turejo isspresti "puikiai veikiancios" dozes. Stebiu tokias salis kaip Olandija, Belgija, Airija ir lyginu su "neatsakingais" skandinavais. Ir ka jus manote?.... Del to ir kyla zmonems mintys apie demonus apsedimus nes tai yra taikliausias apibudinimas to kas dabar vyksta.
iPienius 2021-12-08 17:40
rizikuoji but uzminusuotas, nes isdrisai abejoti skiepu nauda. po tokiu abejoniu Pfizer net kreipesi i teisma ir teismas nebeleis paviesinti 55 metams visu atliktu vakcinos tyrimu, sutarciu su valstybemis ir t.t. aisku numes kelis dokumentus per menesi, bet dauguma informacijos bus dar labai ilgai slapta. https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... ublic.html
Galonas 2021-12-08 18:03
Negi taip sunku suvokt, kad šiais metais turim Deltą atmainą? Taip pat apsiėjom be karantinų ir mirštančių 20 kartų daugiau neskiepytų, kai tuo tarpu skiepyti arba daug vyresni arba su stipriom gretutinėm ligom.
Giedriax 2021-12-08 18:37
Lietuvoje yra apie 33% nevakcinuotų žmonių. Nevakcinuoti sudaro 71% ligoninėse (be RITS) nuo covid gydomų žmonių RITS nevakcinuoti nuo covid gydomi žmonės sudaro 85%. Tokius duomenis radau koronastop.lt ir osp.stat.gov.lt Man tokių duomenų užtenka žinoti, kad vakcinos suteikia apsaugą nuo covid.
UTF16 2021-12-08 18:41
Keistas sutapimas: vakar per pokalbį su vienu pažįstamu antivakseriu kaip tik išlindo šita korta „pasaulį valdo satanistai ir jie nori mus visus sučipuoti“. Kaip aš suprantu šitą fenomeną, sąmokslo teorijų šalininkams objektyvių faktų ieškojimas neteikia praktiškai jokio džiaugsmo ir malonumo, jie mieliau pažiūrės kokį filmą arba paskaitys šiandienos horoskopą, nes visa kita yra be galo nuobodu. Tai sukuria žinių vakuumą ir atitinkamai be galo daug vietos ne tik asmeninėms interpretacijoms, bet ir suinteresuotų grupių manipuliacijoms. Toks gyvenimiškas pavyzdys. Kai kurie žmonės į klausimą „Ar tiki dievą?“ atsako kažką panašaus į tai: „Aš nereligingas, bet tikiu, kad yra kažkas aukščiau.“ Pasakymas „kažkas aukščiau“ neišplaukia iš jokių fizikos ar biologijos veikalų – jeigu žmogus ir domėjosi, tai ne iki galo, o tarpus užpildė lygiai taip pat nelabai tokiais dalykais apsiskaitę pažįstami, draugai, giminės.
conjurer 2021-12-08 19:56
Bet jis teisus. Vienintelį grupė kurie tiki šetonu yra krikščionys, nes jis egzistuoja jų mitologijoje. Popiežius turi šiokią tokią įtaką, ir vakaruose dauguma lyderių pripažysta kad yra krikščionys. O tokios grupės kaip satanistai iš vis realiai nėra, yra tik keli žmonės parašę literatūrios šia tema, ir per rimtai įvertinti.
kestutisz 2021-12-08 20:05
Kita vertus turim delta "tėvynę" Indiją kur kur ji... tiesiog išėjo iš mados, taip kad ne visas taip vienareikšmiška. Ir man asmeniškai šėtono garbintojai kenkia kur kas mažiau (na jie net mieste netriukšmauja kaip kokie krišnaistai, nedaužo varpais kaip krikščionys, nerėkauja kaip musulmonai - tai gal net neegzistuoja) nei pandemijos "valdytojai", todėl tikrai manau, kad turiu teisę pykti :)
donatasv 2021-12-08 21:09
Uuuuu dar viena sąmokslo teorijom apipinta tema "pasaulį valdo šėtoną garbinantys pedofilai" wowowo slow down... Čia forume kažkas geriau išsireiškė... Pasaulį valdo baltais chalatais apsirengę ir pilnomis kišenėmis pinigų (kiek pedofilų tarp jų nepaminėjo) žmonės... Kiek žadėjo vakcinų pardavėjai ir ką gavome galutiniame rezultate tai atsiprašau man nekelia pasitikėjimo tie balti chalatai ir Jūsų taip mylimas mokslas šioje srityje. Vakcina palengvino situacija nuuuu.. žvelkime tiesai į akis bent jau kol kas tikrai nepablogino išskyrus tai kad patuštino kišenes... Neskaitant to kad viruso jau turėjo beveik nebelikt. Apie mirčių skaičių nešneku, akis bado ir tiesiog prašyte prašosi kurt sąmokslo teorijas. Jei tokia situacija būtų tais pačiais 2019/2020 kaip dabar, jau seniai būtume sėdėję karantine uždarytomis ir užkaltomis durimis. Kokį procentą mirčių sumažino medikų ir ligoninių pasiruošimas prieš covida ir dabar? Kodėl visa garbė nurašoma tik vakcinai?
EEE 2021-12-08 22:36
O man tai neduoda ramybės Baltarusija, nuo pat pradžios viską darė ir daro atvirkščiai nei rekomendavo PSO ir nieko... Neišmirė, net migrantai iš ten atvyksta sveiki kaip ridikai nors dauguma jų neskiepyti. Jų sulaikymo vietose jokių protrūkių, ar taip gali būti? O dar atsiminkite kiek ten pas juos buvo susibūrimų... Ar įmanoma būtų pandemiją paslėpti jei ji Baltarusijoje siautėtų? Opozicija čia Lietuvoje tokį "hajų" pakeltų, bet kažkodėl kapų tyla... Na ar ne sąmokslo teorija?..
zaliaakis 2021-12-09 06:13
Kas tiki dievą, tas tiki ir į šėtoną. Ir atvirkščiai. Kitų variantų nėra... Kas tiki bent kiek mokslų , tad savo noru nedalyvauja vaistų eksperimente. Nes pasekmės nežinomos... Bet yra avių bandos kurios viskuo tiki ir darys ką sako viršesni. Ir jausis, kad jis protingas kaip jie... Istorijoje faktų pilna. Bet kam ją domėtis, kai už tave viską nusprendžia
peeplt 2021-12-09 09:10
Politikams gal buvo per drąsu šnekėti, bet medikai nuo pat pradžių šnekėjo, korona bus ilgam. Ir kuriamos vakcinos tik padės kovoti su liga. Reakcijos skirtumai ir pandemijos valdymo politika skiriasi kardinaliai šiais metais ir prieš tai buvusiais. Tai žmonėms vėl kelia įvairiausių abejonių ir teorijų. Bet kodėl dauguma bando ieškoti argumentų tik kritikai ir užsimerkia prieš visus faktus kurie bando aiškinti situaciją. Prieš metus nebuvo vakcinos, nebuvo supratimo kaip gydyti, nebuvo jokios patirties kaip valdyti pandemiją, nebuvo jokio pasiruošimo, nebuvo medicininės įrangos, nebuvo apsaugos priemonių. Šalių reakcija buvo skirtinga ir kaikuriais atvėjais neteisinga, kaikuriais atvėjais per griežta, kai kuriais atvėjais per švelni. Nors situacija šiais metais atrodo nemažiau bauginančiai, mes gyvename daug laisviau. Bendraujame tarpusavyje, keliaujame, lankome pramogų vietas, neuždarinėjami verslai. Kitaip sakant mokomės gyventi kartu su KORONE. Facebuko anekdotai apie septynias vakcinas man niekada nebuvo juokingi. Nes vakcinų reikės tiek kiek reikės. Ir duok Dieve tos vakcinos būtų kuriamas pakankamai greitai, kad galėtume būti saugūs nuo pasitaikančių mutacijų. Geriau pamastykime, galbūt satanistai pedofilai stovi visai kitoj barikadų pusėje. Gal būt jie diriguoja visam antivakserių judėjimui.
LorraMusic 2021-12-09 10:33
pas juos su rusu reikalai dbr idomesni, covidui nera laiko o apie pedofilus https://www.rt.com/shows/going-undergro ... onnection/ https://www.thesun.co.uk/news/10414087/ ... blackmail/ su Epsteinu ir bill gatses artimai bendravo, aisku jie tik filantropiniais klausimais susitikdavo istiesu visa grietinele turetu daugiau informacijos pasirodyt, nebent Ghislaine maxwell "nusizudys" kaip Epsteinas.. ar media ka nors paviesins apie ateivius nukreipti demesiui
bmk1245 2021-12-09 10:48
Hmmm... O kiek yra tikinčių skiepų nauda, bet tuo pačiu ir tikinčių Trump'o , ar kad Trump'as yra rasistas, fašistas, baltasis supremasistas, ar kad vyrai gali menstruoti ir gimdyti vaikus, ir t.t. ir pan.?)))
LorraMusic 2021-12-09 10:59
netiketai kaip, bet tai omicron variantas yra, kad labai silpni simptomai? negeriau duoti naturaliam imunitetui susitvarkyti ? ar kad jau pradejom tai jau nebeina sustot su tais skiepais? ar vakcinuotiem kaip ir kito kelio nebeliko? idomu kiek eilinem pilieciui reikes, kad suprastu, kad ji apgaudineja ? $cience
conjurer 2021-12-09 11:40
Kad bažnyčia lyg už skiepus, ne? Nors nežinau ką jie slapta daro.
sub 2021-12-09 13:03
Bent jau socialinėj erdvėj Vatikanas teigia, kad bažnyčia koja kojon su mokslu. O šiaip, turbūt per pamokslus iišgirstum kiek kitokią kryptį, spręndžiant iš auditorijos kuri ten lankosi. Bet aš nzn, nesilankau jau n metų. Kad satanistai pedofilai stovi kitoj barikadų pusėj, t.y. antivakserių pusėj, čia faktas, vien dėl to, kad po šio nelemto visuro, tiek fake profesorių išlindo į viešumą, kurie geriau žino ir nusimano apie medicina už pačius medikus, kurie baigę medicinos mokslus. Gražulis pusnuogis su vyru, moterys agresyvios, tai seimą degint, tai himno nesudainuoja - labai įtartina, satanistų pedofilų klanas siautėja ir turi labai daug narių, pasižiūrėkit kiek ir kokių vedių susirenką į jų viešus suvažiavimus, kuriuos jie vadina mitingais.
punktyras 2021-12-09 13:29
conjurer 2021-12-09 14:19
Niekur jie nebuvo dingę, tiesiog daugiau dėmesio susilaukė. Aš juos vadinu "pizdukais". Realybėje dauguma žmonių tokių net nepertraukinėja, kai jie meluoja, nes žino kad nieko nepakeis, ir bet kuriuo atveju jų rimtai neklauso. Internete jie vienas kito žinutes repostina, ir atsiranda kas jais patiki. Jų religija čia gali būti nebent narcisizmas.
ciklonas 2021-12-09 14:22
Sventas naivume..O kodel tada Belgijoje 70% hospitalizuotu yra vaccinated?https://www.vrt.be/vrtnws/en/2021/10/30/70-of-hospitalised-covid-patients-are-vaccinated-but-the-vacci/ Man to uztenka kad as suprasciau jog mums pastoviai meluojama.
LorraMusic 2021-12-09 15:17
Monday, November 4, 2013 Johnson & Johnson to Pay More Than $2.2 Billion to Resolve Criminal and Civil Investigations Allegations Include Off-label Marketing and Kickbacks to Doctors and Pharmacists na tokie triukai, tai tik parodo kokios kompanijos ir koki mastai veiklos lyg jau ir pradejo beviek 10m? kompanijos priime kumunija ir bus sventos bet ne.. johnson skelbia bankrota? kai pakilo akciju kainos per +300mil, dali ispardave ir skelbia ka? bankrota kdl ? 2021-10-21 Johnson & Johnson bankruptcy maneuver blocks baby powder cancer lawsuits Johnson & Johnson spun off liabilities — including roughly 38,000 lawsuits — linked to claims of asbestos contamination in its baby powder to a new firm, which then declared bankruptcy. sheeesh taip k**** maniau tik filmuose buna o jau johnson ceo rekomeduoja ir 4 ampuoliuke kodel nepriejus prie 200ml doziu? maziau adatu, lengviau tara judint, ir zmonem patogiau -vienu sykiu daugiau laisves!