[Žinios trumpai] Štai pavyzdys Rusijai kaip reikia protestuoti – Prancūzijos Korsikos saloje kilo riaušės: Molotovo kokteiliais padegti vyriausybės pastatai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-03-14 21:21
Jei Prancūzijoje būtų toks pats teroras žmonių kaip Rusijoje, slopinamas betkoks pasipriešinimas jau ne pirmas dešimtmetis, žmogus prisitaiko ir pradeda iškęsti, arba praleisti pro pirštus daug. Jaunimas, arba mamos bando priešintis, bet kolkas propaganda laimi. Mums visiems norėtųsi daugiau iš Rusijos žmonių, bet daug tikėtis iš jų negalim. Puikiai matėme kas dėjosi per maidaną ir kokias pasekmes turi Ukraina, bandanti pasipriešinti despoto putkino mafijai. Rėžimas yra totali mafija aukščiausiam lygyje, su aukščiausio lygio ginkluote. Jėga jos nepaimsi, reikia dusint per kišenę, kolkas visi matom prieš šitą mafiją bunda visas pasaulis ir bando išpurtyti visą šūdą iš ausų ir iš kabinetų, kurie sako priešingai. Tikėkimės neišblės tas noras pakeisti viską į gerąją pusę ir mafija bus nuversta.
procc 2022-03-14 22:54
Žurnalistas kurstai smurtines riaušes?
conjurer 2022-03-15 10:13
Specialią valdžios denacifikavimo operaciją.
kestutisz 2022-03-15 10:43
Na, prancūzam tokia protestų "dovana" ne šiaip sau atiteko - tai tradicija dar nuo Bastilijos ėmimo laikų, kurią ten nuolat palaiko net ir mėšlą į miestus vežantys fermeriai. Ir tai yra gerai - protestai neleidžia valdžiai atitrūkti nuo realybės, jie realai neišskrenda kaip koks putinas į kosTmosą (na ar bent jau nebando kaip mūsiškiai armonautai, įsižeidę jog jiem kažkas ten špygą parodo ar net drįsta nušvilpti).