[Žinios trumpai] Zelenskis Lietuvos Seimui patvirtino, kad kūdikio išprievartavimo istorija yra tikra - Rusijos kariai elgiasi kaip antžmogiai  ()

Kalbėdamas Lietuvos Respublikos Seimui Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis paminėjo ir nežmoniškus Rusijos karių seksualinius nusikaltimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-12 [Žinios trumpai] Zelenskis Lietuvos Seimui patvirtino, kad kūdikio išprievartavimo istorija yra tikra - Rusijos kariai elgiasi kaip antžmogiai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas teigia, kad jau užfiksuota šimtai išprievartavimo atvejų, aukomis tapo ir nepilnametės mergaitės, ir visai maži vaikai. Ir netgi kūdikis.

Ši istorija nuskambėjo visame Vakarų pasaulyje, nes nusikaltėlis pats fiksavo kūdikio prievartavimo vaizdus ir jais dalinosi „Telegram“ tinkle.

Zelenskis apie tai Lietuvos parlamentarams sakė - „Apie tai šiurpu kalbėti, bet tai tiesa, tai įvyko. Net ir asmuo - Rusijos karys Byčkovas iš Pskovo - buvo nustatytas.“

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6214

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Internete jau buvo pranešimų, kad Aleksejus Byčkovas buvo sulaikytas Rusijoje, tačiau oficialių duomenų apie tai, regis, dar nėra. Pasak Ukrainos prezidento, Rusijos propagandistai jau ėmė glaistyti šį nusikaltimą ir teigti, kad to nebuvo.

 

„Toks kareivis, „vaikų gynėjas“, tokia specialioji operacija buvo suplanuota Maskvoje, tokia ta „rusiško pasaulio“ kovos istorija“, pykčio neslėpė Zelenskis. „Galbūt gynybos ministras pasikvies desantininką iš Pskovo apsaugoti savo vaikų? Į savo namus, pas vaikus ir anūkus. Jis nenori? Esu tikras, kad jis bijotų“.

(7)
(0)
(7)

Komentarai ()