[Žinios trumpai] „Nieko stipresnio ir baisesnio čia neparodysi!“ Netoli Mariupolio žuvusio Lietuvos režisieriaus filmas sukrėtė Kanus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-05-26 09:47
Pagarba žmogui. Buvo nužudytas, bet padarė gerą milžinišką darbą skleisdamas žinią apie rusų darbus plačiai auditorijai.
AAA000 2022-05-26 09:56
nepadare. padare kazkokios dvi bobos paminetos gale straipsnio. ir susiklosciusi situacija ispopuliarinusi Ukrainos Mariupolio sunaikinima pasauly. is esmes cia vos ne putlerio nuopelnas - sukure situacija, kai nisinis produktas gali ispopuliaret. niekas neziuretu net tu megejisku pafilmavimu. as tokiu vaizdu, kaip parodyta - sociai prisiziurejes. ir jie yra tipiniai standartiniai... niekuo neisskirtiniai. plius dar nieko nelaimejo is "premiju". politiskai ideologiniu... nu paziures keli ten "dalintojai". kai realios vertes rodiklis - uzdirbti pinigai is parodymo. arba nors savaiminiu perziuru kiekis - jei platina nemokamai... o cia sita "meno produkta" gruda per prievarta. su isankstiniu politiniu-ideologiniu spaudimu... ten ruskiai nusove ir daugiau visokiu zmoniu. santechniku, melzeju, kababu kepeju ir pan... ir manau buvo kokybiskiau savo amato sluoksniuose dirbanciu... del rusu darbu - gali nepergyvent - paplatinta jau sociai. vaizdu perteklius tuoj atbukins vartotojus...
Dr. G 2022-05-26 15:19
Pirmiausia, tai buvo talentingas režisierius, ir jo pirmasis filmas "Mariupolis" pelnęs apdovanojimus. Ir filmavimas filmavimui nelygu. O ką tu ten sočiai prisižiūrėjęs, niekam nerūpi, nes tu net nesugebi suprasti, ką matai. Todėl ne tokiems, kaip tu kažką vertinti. Beje apskritai, tu irgi talentingas. Niekas šiame portale neturi tokio talento malti Š, išskirtinis talentas. Kaip ir žmogus esi Š. Todėl esi vertas apdovanojimo eiti ten, kur nuėjo "Moskva".
gytis13 2022-05-29 08:54
Yra tokia patarlė - kas mėgsta pavojų jame ir pražus.
sub 2022-05-31 09:17
Yra ir kitokia: Bailiam ir šešėlis už vilką baisesnis.