Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
rimasD 2009-12-02 13:26
Natūralus alus, kaip ir sausas vynas, negali būti stipresni, kaip 12 - 14 laipsnių, kadangi mielės, kurios gamina alkoholį, žūsta, kai koncentracija pasiekia šią ribą. Toliau didinti koncentraciją galima keliais būdais:Pastiprinant spiritu, arba, kaip rašė Goblinas , iššaldant vandenį. Kažkur skaičiau, kaip Kanadoje iš silpno obuolių vyno gamina stiprų gėralą, medinę statinaitę plikdami šaltyje. Ji iš kraštų apšala ledu, o viduryje lieka stiprus gėrimas. Galima pabandyti taip ir su alumi.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Stipriausias pasaulyje alus turi 32% alkoholio