A.Nikžentaitis: Neįsteigusi Priešakinių tyrimų instituto, Lietuva bus ES provincija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-03-12 21:53
gaila kad humanitaru
BraaK 2008-03-12 23:48
Man kaip tik džiugu kad jis bus skirtas humanitariniams/socialiniams mokslams. Vis tik dažniausiai jie lieka nuskriausti, nes daugiausia dėmesio skiriama gamtos ir pinigų mokslams
Anonymous 2008-03-13 20:53
Humanitariniams ir vel prasauta. Taip ir liksim provincija. Na tikekimes, kad rasytojai ka nors parasys gero ir galbut gaus kuris nors is ju nobelio premija. Bet paciai saliai is to nieko gero Ateitis dabar priklauso gamtos, bio mokslams. Visa kita tik kaip senieji mokslai.
Anonymous 2008-03-14 11:08
Idomus projektas. Bet kiek skaiciau apie ji, tai priesakiniu studiju ideja suvokiama biski kitaip negu pasaulyje. Tokiu institutu esminis bruozas - jie nera orientuoti i konkreciu tikslu siekima. Juose tiesiog sudaroma galimybe tiems, kurie nori, atsideti mokslui ir viskas. O cia, jei orientuojamasi i doktorantu rengima, vadinasi uzprogramuojama, kad instituto veikla bus vertinama pagal pasiektus rezultatus. Taigi, turesim eilini i "moksline-fabrikine produkcija" orientuota istaigele ir tiek. Na, bet jei bus uzsienio partneriai, gal kas ir pavyks?