TEO tieks kompiuterinę įrangą Šiaulių rajono moksleiviams  (2)

Integruotų telekomunikacijų, IT ir TV paslaugų teikėja TEO LT, AB (toliau – TEO) trečiadienį pasirašė sutartį su Šiaulių rajono savivaldybės švietimo paslaugų centru dėl kompiuterinės įrangos Šiaulių rajono mokykloms tiekimo. Sutartis, kurios vertė siekia 356 tūkst. litų, buvo pasirašyta TEO laimėjus kompiuterinės įrangos ir programinės įrangos įsigijimo konkursą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TEO spalio mėnesį į 21 mokyklą ir gimnaziją Šiaulių rajone pateiks 140 visiškai sukomplektuotų ir mokymuisi parengtų stalo kompiuterių „Lenovo“ su operacine sistema „Microsoft Windows“, biuro programų paketu „Microsoft Office“, apsaugos nuo virusų programomis ir kitomis reikalingomis priemonėmis.

TEO Šiaulių regiono vadovo Arvydo Murzos teigimu, konkurso metu įrangos teikėjui buvo keliami labai aukšti reikalavimai dėl įrangos kokybės ir jos aptarnavimo, o laimėjimas jame dar labiau sustiprino TEO pozicijas informacijos technologijų rinkoje.

„Mums ypač džiugu, kad vienas pirmųjų tokio pobūdžio TEO projektų Šiaulių rajone yra vykdomas švietimo srityje. Savo veikloje visuomet ypač daug dėmesio skiriame moksleivių ugdymui. Įgyvendinus šį projektą galėsime būti ramūs, jog moksleiviai mokysis patikimais ir kokybiškais kompiuteriais“, - teigė A. Murza.

Įvairias IT paslaugas savo klientams TEO pradėjo teikti 2006 metais. Šiuo metu bendrovė siūlo kompiuterių nuomos ir jų priežiūros, atsarginių duomenų kopijų, serverių saugyklų ir kitas paslaugas.

Šaltinis: Teo pranešimas spaudai

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: