A. Čekuolis. Švarios nosys prieš didelius pinigus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

KeshukaZ 2009-07-05 18:32
Turiu sutikt su tuo,kad per tusa perikuras vienintelis laikas pabendraut,bet as sugebu per perikura iseit,nerukyt ir pabendraut
kionig 2009-07-05 19:14
Kodel negalima lyginti ? Alkoholi taip pat galima priskirt prie narkoti, arba oficialiai - prie psichotropiniu medziagu. Tik ta priklausomybe skiriasi tuom, kad kiekvienos priklausomybes skirtingos pasekmes. Visiskas uzdraudimas yra per daug radikalus. Manau sioje vietoje reiktu gerai kelti akciza kas metus, o tai yra didesnis psicholiginis spaudimas verciantis mastyti. Kontrabanda ir dabar nemiega, ateityje galima tiketis jos pagausejimo, o dabar tobulejant technologijoms, kontrabandininkams per Nemuna plukdyti ne taip jau ir paprasta, be to, ir pabegti jau nebelengva, nes infraraudonoju spinduliu kameros viska mato Cigareciu kontrabanda nera labai tokia pelninga, visgi nuostolis yra. Is tikruju kontrabandininkams arteja sunkus laikai ir taip, kad cia jokios paslaugos nepadaris, nebent meskos Zinoma, zmones kaip ruke taip ir rukys toliau, bet uz "malonumus" teks brangiai moketi
Nightbringer 2009-07-05 19:58
Mes važiavome į Latvija ir pasienetis tik pasižiūrėjo pro langus ir papraše paso, o kartais net to nereikia. Tereikia nesukelti įtarimo ir atrodyti kaip turistas. Tai juk jems neapsimoka tikrinti, kad eiline mašina yra paversta cigarečių slėptuve. Todėl jokios priemonės nepadės (logiškos) sučiupti kontrabandininkus. O dėl narkotikų, maniau, kad jie daug pavojingesni ir sukelia daug stipresne priklausomybe nei cigaretės. Pabandyk kokio nors narkotikio tokais kiekais pavartoti.
kionig 2009-07-05 20:26
Nebandziau ir nebandysiu, viska zinau, daug pavyzdziu maciau ir to uzteko. Zinai, dabar per TV ivairius kanalus uzsenietiskus rodo tuos zaliuju reklamas ir ju populistini suki pritaikyciau sioms ydoms: "mazi dalykai lemia didelius", t.y. kad viskas prasideda nuo mazu dalyku.
Nightbringer 2009-07-06 11:11
Va, Lietuviška sąmokslo teorija. Autorius, mano buves istorijos mokytojas. Jis sake, kad visi paseniečiai korumpuoti ir jie yra susitare su kontrabandininkais, kad juos praleis ir jiems atseikes kažkiek. O jeigu pagauna ką nors, (ten kur per telika rodo) tada reiškias, kad senieji kontrabandininkai pasake, kad yra konkurentai ir juos taip pašalina iš narkotikų verslo toje apilinkėje. O per telika sake mums, kad ten tiks nori pasigirti, kaip gerai jie dirba.
Bicas 2009-07-08 13:27
ruko tik debilai
Nightbringer 2009-07-08 19:06
Labai obijektyvi nuomonė Ir kuo remiesi, kad priejei tokia išvada?
Bicas 2009-07-09 11:02
as ir nesakau, kad objektyvi nuomone cia
dawid90 2009-09-27 15:26
noreciau pamatyti rukancio mina, kai jis pamatys kas dedasi jo plauciu viduje