„Šiomis dienomis paaiškėjo silpnoji Putino vieta, kinai surengė savotišką išbandymą“  ()

JAV gali susitarti su Kinija dėl Rusijos prezidento Vladimiro Putino likimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai televizijos kanalo „Espresso“ laidoje „Vakarų studija su Antonu Borkovskiu“ pareiškė rusų politologas Andrejus Piontkovskis.

„Putinas labiau domisi savo gyvybe ir dabar supranta, kad jam reikia skubiai siekti paliaubų. Todėl į šią provokaciją jis nesileido. Bet kodėl? Jis padarė nusikaltimą. Dnepropetrovsko srityje per išpuolį prieš traukinį žuvo 20 žmonių, tačiau jis nesiryžo į didelio masto nusikaltimus – Kyjivo bombardavimą, Ukrainos karinės-politinės vadovybės likvidavimą, kurio pareikalavo ultrafašistai. Nes jis nori gyventi“, – aiškino ekspertas.

Politologo nuomone, Vakarai turėtų pasinaudoti Putino noru gyventi dėl visiškos Rusijos kapituliacijos.

„Šiomis dienomis daug galvojau šia tema ir man šovė į galvą mintis, kad būtų malonu, kad amerikiečiai apie tai pasikalbėtų su Kinija. Kinai gali jį įtikinti, jis jais patikės – pasiūlyti pasiimti visus jo vaikus, meilužes, mylimą draugą Kovalčiuką ar Patruševą ir išvykti į Kiniją ten klestėti. Šiomis dienomis tapo aišku, kad tai buvo jo silpnoji vieta. Jis nenori Kadafio likimo, supranta, kad šis laužtuvas jau beldžiasi jam į nugarą. Ir man atrodo, kad sėkmingai pasikalbėjus su bendražygiais kinais, kurie taip pat nėra suinteresuoti tęsti karą dėl ekonominių priežasčių, viskas gali susitvarkyti“, – sakė Piontkovskis.

 

Politologo teigimu, kinai surengė savotišką išbandymą.

„Stumdami Putiną į karą, jie vadovavosi Lao Tzu žodžiais: „Išmintingieji turi sėdėti ant upės kranto ir laukti, kol priešo lavonas praplauks pro tave“. Jie laukė, kol pro šalį plauks lavonas. Jei Vakarai, amerikiečiai nedrįstų suteikti karinės pagalbos ir Putinas laimėtų, prieš juos plauktų Amerikos priešo lavonas. O dabar prieš juos aiškiai plaukioja Putino lavonas. Turime įtikinti juos pasiimti šį lavoną“, – reziumavo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(4)
(55)

Komentarai ()