Naujasis Kinijos premjeras nori sąjungos su JAV: „Tik taip galima realizuoti savo nacionalinius interesus“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-03-14 13:18
Pats laikas pradėt šnekėti, o ne ginklais zvanginti ir kiaušinius demonstruoti. Vienas be kito negali, o vaidina nepriklausomus...
Treisonas 2023-03-14 15:06
Labai siauras požiūris, niekas nei į kompromisus, be naudos. O Kinija yra priklausoma nuo vakarų, be jų ekonomiką smigs į duobę, čia ne rusynas turintis gamtinių išteklių ir fanatikus gyvenančius pusbadžiu su stikline šnapso. Kinija, kaip galando peilius, taip galas toliau, JAV turi savo interesų, tačiau aš esu už demokratiją, todėl palaikau ir palaikysiu valstijas. Galiausiai yra toks posakis, laikyk savo draugus arti, o priešus dar arčiau.
donatasv 2023-03-14 22:07
Kiek kinija priklausoma nuo vakarų tiek pat vakarai priklausomi nuo kinų. Net ir tas pats apple jau keli metai galvoja kur iškelti gamybą, bet niekur nekelia. Trumpas spaudė neprispaudė bidenas išvis tyli. Taip kad kitos išeities nėra kalbėt ir ieškot kompromisų nes skaudės visiems vienodai. Rusas bus tik pasivaiksčiojimas po parką, ką gali kinas tiek ekonomikos atžvilgiu tiek karo atveju.
Treisonas 2023-03-15 15:47
Su tuo nepasiginčysi, tačiau reikia tikėtis, kad Europa po truputį atsisakys pigios darbo jėgos ir pigių žaliavų, nes pamoką skaudžia turime, be to Europoje, kaip nurodė mokslininkai, yra labai daug reikalingų iškasenų, kuriuos importuoja iš Kinijos, tiesiog niekas nenori jų išgauti, nes tai trunka daug laiko ir reikia nemažai pinigų. Vienintelis skirtumas tarp Eu ir Kinijos, mus palaiko USA ji jau ruošia planus, kaip tiekti reikalingas medžiagas elektromobiliams ir t..t todėl po truputį galima keisti kryptį į demokratiją. Taip Trampas bandė sugrąžinti įmones, tačiau dėl pigios, labai pigios, darbo jėgos to nepadaro, čia vėl yra didžiulis žmonių, įmonių, gobšumo pavyzdys.