Putinas patyrė 4 valandų fiasko su Xi Jinpingu: kas nutiko? (Video)  ()

Rusijos opozicionierius Valerijus Solovėjus kalbėjo apie nepavykusį V. Putino ir Xi Jinpingo pokalbį, nurodydamas „rimtą Kremliaus diktatoriaus nesėkmę“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-31 Putinas patyrė 4 valandų fiasko su Xi Jinpingu: kas nutiko? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos ir Ukrainos derybų galimybės dar neišnaudotos, tačiau po nepavykusio V. Putino ir Xi Jinpingo pokalbio jų ribos smarkiai susiaurėjo. Kinijos lyderis švelniai, atkakliai, su kinų įtaigumu pasakė Kremliaus diktatoriui, jog Xi reikia nuolaidžiauti, o pastarasis ragino Kinijos prezidentą duoti jam ginklų ir padėti sugriauti NATO.

Tai interviu su Dmitrijumi Gordonu metu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Visiting Gordon“, pasakojo rusų politologas, istorikas ir rašytojas Valerijus Solovėjus. Kaip pažymėjo ekspertas, rašytiniame dokumente apie tai nebuvo užsiminta, tačiau pokalbio metu Xi Jinpingas pabrėžė, kad Rusija turi daryti nuolaidas.

„Savo ruožtu Vladimiras Vladimirovičius Kinijos vadovui keturias valandas aiškino, kad jei jūs, broliai kinai, duosite mums ginklų, mes sutriuškinsime Ukrainą ir taip nuversime NATO. Na, jūs šito norite? Kovojate su Vakarais? Jūs esate komunistai! Sako, tai buvo nuostabus V. Putino ideologinis kreipimasis“, – pašaipiai kalbėjo savo šaltinius Kremliuje turintis V. Solovėjus.

 

Būtent po šio pokalbio paaiškėjo, kad V. Putinui labai sunku su kuo nors rasti bendrą kalbą.

„Žinote, N. Patruševas puikiai sutaria su J. Sullivanu. Visi gandai, jog jie bendrauja, yra teisingi. Tačiau V. Putinas turi labai rimtą problemą. Visi jau jaučia, kad jis psichiškai nestabilus. Rusams tai yra nelaimė, bet Ukrainai – viltis, bet jei tik jo neadekvatumas nestumia priimti beprotiškų sprendimų“, – kalbėjo politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(2)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: