Lukašenka: „Merginos, aš, kaip prezidentas, jums atleidžiu, bet gėjai yra iškrypėliai“  ()

Baltarusijos prezidentu save vadinantis Aleksandras Lukašenka sakė, kad lesbietėms „atleidžia“, tačiau gėjams jis nėra toks tolerantiškas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip informuoja Censor.NET, Lukašenkos žodžius cituoja socialiniai tinklai.

Merginos, aš, kaip prezidentas, jums atleidžiu. Aš prisiimu šią kaltę. Mes, vyrai, nesigilinome, kažko nedirbome, viskas nuo to ir prasideda... Na, žinote, kas yra lesbietiškumas fiziškai. Kalbant apie gėjus, jie yra iškrypėliai, tai yra didžiausia bjaurastis“, – sakė jis.

Tačiau Lukašenka turi beveik normalų požiūrį į gerai dirbančius gėjus, nors ir nesiruošia leisti „LGBT propagandos“.

„Įsakiau pranešti man, apibūdinti, kokie tai žmonės, kaip jie dirba“, – prisimena Lukašenka, kaip susitvarkė su netradicinės orientacijos darbuotojais vyrais. – Duok Dieve, ne gėjai taip dirbtų. Nebuvo nė vienos neigiamos charakteristikos. Na, uždrauskime šiems vyrams mylėtis su kitais vyrais, prie ko tai prives? Prie nieko. Jie nekelia mums daugiau problemų, jie dirba gerai. Tačiau visuomenėje neturėtų būti jokios šių bjaurių santykių propagandos. Kodėl? Atsakymas labai paprastas. Dar nė vienas vyras negimdė. Todėl šis kelias mums nepriimtinas. Mums reikia žmonių. Vaikų. Vyrai negimdo. Todėl laikykimės prie klasikinės šeimos modelio“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(4)
(12)

Komentarai ()