„Jis perima rusų pasaulį, kol to nepadarė Girkinas“. Skelbiama, ką daro Medvedevas  ()

Dmitrijus Medvedevas daromas „naujausiu Žirinovskiu“. Štai kodėl jis išsiskiria savo odioziniais pareiškimais, kuriuos skleidžia masėms. Tačiau dėl to Vladimiro Putino smurtautojas atsidurs kartu su juo teisiamųjų suole.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kam Kremliui reikalingas Medvedevas? Apie tai „24 kanalui“ papasakojo Ukrainos liaudies deputatas Olehas Dunda.

„Medvedevas vaidins kvailą alkoholiką, bet vis tiek sėdės teisiamųjų suole“, – pareiškė Dunda.

„Medvedevas reikalingas Kremliui valdyti rinkimų sritį, kurią anksčiau valdė Vladimiras Žirinovskis. Kažkada jis laikė vadinamąjį „rusų pasaulį“, o dabar kažkas turi tęsti šį darbą“, – pažymėjo Dunda.

Medvedevas Kremliui naudingas tuo, kad jį galima kontroliuoti, o visa jo retorika skirta išskirtinai vidaus vartotojui.

Jei Kremlius neišsaugos buvusio Žirinovskio lauko, jį valdys Girkinas arba kažkas kitas, kurio jie nekontroliuos. Todėl jie nusprendė įmesti Medvedevą į šią sritį, kuris sako, ką sako. Bet tai jo neatleidžia nuo atsakomybės ir Hagos“, – dar kartą pabrėžė liaudies deputatas.

 

Medvedevo grasinimai branduoliniais ginklais taip pat taikomi išskirtinai tik vidaus auditorijai, pabrėžė Dunda. Jis taip pat eina Žirinovskio keliu, bet tas kalbėdavo šiek tiek kitokiomis temomis.

„Priminsiu 1993 m., pirmuosius rinkimus į Rusijos Valstybės Dūmą, kai Žirinovskis surinko 23 proc. balsų. Kaip jis laimėjo? Atrodo, kad jis fotografavosi ir filmavosi su Saddamu Husseinu ir pasakojo, kaip Indijos vandenyne bus plaunami rusų kario batai“, – pridūrė Dunda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(21)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()