„Patyrė miokardo infarktą“. Visa Turkija skamba, kas tiesioginiame eteryje galėjo nutikti Erdoganui  ()

Prezidentas taip pat atšaukė interviu, kurį jis turėjo duoti keturioms žiniasklaidos priemonėms vienu metu. Kada jis grįš į savo darbo pareigas, nežinoma.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-27 „Patyrė miokardo infarktą“. Visa Turkija skamba, kas tiesioginiame eteryje galėjo nutikti Erdoganui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žiniasklaida balandžio 27 dieną pranešė, kad Recepas Tayyipas Erdoganas patyrė miokardo infarktą. Turkijos prezidento administracija jau į tai sureagavo.

Turkijos lyderis atšaukė beveik visus ketvirtadienio, balandžio 27 d., renginius. Vienintelis susitikimas, kurį R. T. Erdoganas paliko pagal savo tvarkaraštį, yra su Vladimiru Putinu Rusijos branduolinio kuro importo į Akuju atominę elektrinę pradžios proga. Iš pradžių buvo tikimasi, kad bunkerio senelis gali skristi į Turkiją, bet jis tradiciškai išsigando ir kalbėsis per vaizdo nuorodą.

R. T. Erdoganas pasijuto blogai tiesioginės transliacijos per „Ulke TV“ metu. Politikas atsakė į vedėjo jam pateiktus klausimus. Staiga Turkijos lyderis nutilo. Vėliau žiniasklaida pranešė, kad jį ištiko miokardo infarktas. Oficialaus patvirtinimo kol kas nėra.

Tuo pat metu Turkijos prezidento administracija paneigė šią informaciją. Jie pabrėžė, kad R. T. Erdoganas neturi širdies problemų, o jam diagnozuotas tik lengvas peršalimas.

 

Turkijos viceprezidentas Fuat Oktay pareiškė, kad R. T.  Erdogano sveikata yra gera. Pasak jo, Turkijos lyderis lengvai peršalo. Tuo pačiu metu jis palaiko ryšį su kolegomis.

Verta paminėti, kad anksčiau pats Recepas Tayyipas Erdoganas pažymėjo, jog turėjo skrandžio problemų. Turkijos vadovas nusprendė likti namuose iki dienos pabaigos ir pailsėti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(18)
(-3)

Komentarai ()