Trumpo pareiškimai susprogdino JAV. Respublikonų partijoje kyla audra

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Chingishan 2023-05-17 08:19
^lykštus liberastinio degrado straipnis. rado 2 respublikonus perpirktus degeneratus ir iš to išpūtė burbulą. gerai kad ne tokie piderastus remiančios technologijos.lt sprendžia JAV rinkimų klausimus. Taip kad sėdėkit ir žiūrėkit kaip jūsų liberastinis pasaulėlis griūna!
immortallt 2023-05-17 08:31
Pasakei pasinaudodamas žodžio laisve ir nerodydamas jokios pagarbos kitiems. O Trump'o rinkėjus gerai apibendrina tai, kad jis atvirai niekina moteris, etnines mažumas, bet jos ne tik už jį balsuoja, bet dar ir aktyviai palaiko.
Chingishan 2023-05-17 08:45

arachnotoaster 2023-05-17 09:03
Atviras moterų niekinimas yra kai vyrams su įvairaus sunkumo sutrikimais leidžia dalyvaut moterų sporte. Kodėl tokie kaip tų nenori matyt kiek yra Blacks for Trump, Latinos for Trump?
immortallt 2023-05-17 10:28
Matau užviso "degeneratų", kurie apie pagarbą kitam nėra net girdėję, o apie diskusijos pagrindus net nėra susimąstę. Pvz. primetimas teiginių ir jų ginčijimas - yra nerealus. Tai kas nepatinka ar bloga sumeti oponentams, t.y. darai tą patį ką darė naciai, tada įsivaizduoji, kad esi gėrietis. Realiai esi už genocidą, autokratiją, laisvės naikinimą. Joks liberalas nėra už pedofiliją ar narkomaniją. Satanizmas iš vis neaišku prie ko įpintas. O LGBT kaip pats iš savęs nėra nei gėris nei blogis. Kaip ir va idiotai, patys iš savęs nėra nieko bloga, ko nepradeda rėkti garsiai nesąmonių ir neteršia eterio. Tokiems kaip tu kalbėjimas kaip problemą spręsti yra tapatu pačiai problemai, tau geriausias sprendimas yra išnaikinti. Jei nereikėtų apie tai galvoti, tau priimtina ir genocidas (iš esmės tą siūlo Trump'as sprendžiant karą Ukrainoje, atiduodant dalį šalies teritorijos maskoliams, kurie jau parodė praktika, kad genocidą kaip vykdyti prisimena). Genocidas visų bet kada vartojusių bet kokių narkotinių medžiagų, kurios TAU nepriimtinos? Spėju rūkai? Tai sveikinu, esi narkomanas pilnu tempu. Kofeinas lygiai taip pat narkotinė medžiaga.
immortallt 2023-05-17 10:31
Ir tuo pačiu Trump'as yra už tautinių mažumų diskriminaciją, didesnius apribojimus patenkant į šalį ir t.t. Taip pat atvirai dergiasi iš moterų ir laiko jas negalinčias priimti sprendimų seksualiniais objektais. Ir jei šalyje su 330 milijonų gyventojų atsiranda kad ir 10k kurie yra tiek durni, ar tiesiog parsiduoda, kad iškelti žmogų kuris yra prieš jų interesus, tai nieko gero nesako apie populiaciją. Čia jau nekalbant, kad jei tik trumpelis turėtų tokį karinių struktūrų palaikymą, tai nesibodėtų paimti valdžią jėga, nes tai nesubrendęs vaikas, kuris ima ką nori, nesvarbu jokios vertybės ar kiti.
arachnotoaster 2023-05-17 10:52
" Trump'as yra už tautinių mažumų diskriminaciją" - citatos bus? " didesnius apribojimus patenkant į šalį" - kaip ten su mūsų koncertiną? "Taip pat atvirai dergiasi iš moterų " - kaip ten su vyrais nevykėliais moterų sporte? "Čia jau nekalbant, kad jei tik trumpelis turėtų tokį karinių struktūrų palaikymą, tai nesibodėtų paimti valdžią jėga" - prie tokių pareškimų prirašyk MNKN, pons visažinį.
immortallt 2023-05-17 11:34
Citatos apie Trump'ą bus, kai tik surasi citatą, kad liberalizmas už pedofiliją. Koncertina buvo nelegaliai migracijai valdyti. Ir aš ne apie "Trump wall" kuri buvo tik reklaminis triukas. JAV pasienis ir taip aptvertas jau buvo, kur didžiausios rizikos buvo. O prie ko čia transeksualai moterų sporte? Čia jei būtų Trump'as būtų kitaip? Ne Trump'as sprendžia. Bet whataboutism yra būdingas tavo žmonių grupei. Trump'as skatino riaušes ir realiai sukilimą Kapitolijuje. Ko tau dar reikia? Šauktum hail hitler kaip didelis ir išsišiepęs būtum nesuprasdamas kuo tai negerai.
vanduo4 2023-05-17 20:18
- Meluoji, o tavo išvados grįstos jausmingomis emocijomis. - Gal neskiri migracijos politikos nuo diskriminacijos? Tu gal irgi kiekvieną į savo lovą įsileidi? Esi "nemirtingas" lengvo būdo pilietis? "Visuomet Jūsų".
Dannas3 2023-05-17 20:38
b) https://www.google.com/amp/s/www.vox.co ... ding-women c) taip taip ir riausiu neskatino:)) gal pakankamai nedurnas, kad pasakyti tiesiogiai. Bet neapsimesk durneliu, jog nesupranti, kas per vienas jis yra.
Chingishan 2023-05-17 21:22
Čia matau šitas juokingas proto bomželis čia yra vos ne pagrindinis rašinėtojas ir technologijos.lt komentarų autoritetas! Tai va tau durneli su vištos proteliu ir 5 centų mintelėmis- ne tau man atsakinėti ir ne man į tavo pezalus reaguoti- tiesiog per daug garbės kiekvienam proto valkatai dar kažką įrodinėti!
immortallt 2023-05-18 07:48
b - tik jau nereikia. c - aha, dar jis ir mokesčių nevagia, tik šiaip 20+ metų dirba nuostolingai. Moterys balsuoja, nes kitaip nesurinksi tokios dalies balsų. Moterys sudaro pusę elektorato. Nebent sakai, kad moterys neturi balso teisės JAV. vanduo4, "degeneratas" yra citata. Nepatinka? Mano išvados Pasiskaityk normalių politologų komentarus atitinkamomis temomis. Prie ko Hitleris? Nes tokią pačią retoriką naudojo. Surandi kas nepatinka, ir tada prikabini visus baisius žodžius, kad ta asmenų grupė kalta, jų atveju, žydai. Ačiū, kad atkreipei dėmesį, kad dar vieną reikia įtraukti į priešų sąrašą. Arba nepamačiau, kad jau -10, arba dar neturėjo tiek.
arachnotoaster 2023-05-18 08:30
immortalo svajonių bobų tipažas https://www.youtube.com/shorts/kZgYj5BZ8Qk "Koncertina buvo nelegaliai migracijai valdyti." bet tu ksenofobas, "all people are legal" jie buvo tik "undocumented migrants".
immortallt 2023-05-18 10:08
Suvaidintas video kažką turi reikšti? Net jei nesuvaidintas (kuo stipriai abejoju), ką čia iš viso nori pasakyti ar gali suformuoti vienu sakiniu? Migrantus nukreipinėjo į imigracijos taškus, ir tai buvo ne tiesiog nelegalūs imigrantai, o priešiškos šalies organizuotas nekonvencinis karas, kuriame žmonės tapo įkaitai, ir iš mūsų pusės buvo elgiamasi maksimaliai humaniškai nedidinant problemos. Priėmimas tų visų imigrantų baigtųsi milžinišku nelegalių imigrantų srautu į Lietuvą, kai tik pasklistų žinia, kad neribotai gali patekti į ES per Lietuvą. Ir prie ko čia ksenofobija, ar sugebėsi suformuoti?
vanduo4 2023-05-18 21:05

immortallt 2023-05-19 07:53
Kuo pats kvepi, tuo kitus tepi. Emocijų jau pats nevaldai. Aš tik skaniai prisižvengiu ir vis prisimenu, ant kiek nutrūkusių nuo realaus pasaulio yra. Ir tau minusą retai uždedu, tik kai nusišneki. Pvz. dabar reikėtų uždėti. Trump'as nėra rasistas? Įvedi į paiešką ir pirmas straipsnis: https://www.vox.com/2016/7/25/12270880/ ... sm-history Apie kitus dalykus pasigoogle'insi, ar būdoje interneto užtenka tik komentarams parašyti, ar tiesiog nemoki informacijos ieškoti, bet konspiracijos teorijas sugebi suprasti, kai kiti nesugeba?