Netikėta žinia. Į Rusiją pabėgo Bideno padėjėja, kreipiasi asmeniškai į Putiną  ()

Buvusi JAV prezidento Joe Bideno padėjėja paskelbė apie ketinimą gauti Rusijos pilietybę ir atsiprašė rusų už agresyvią JAV politiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi Senato darbuotoja Tara Reade, 2020 metais apkaltinusi JAV prezidentą Joe Bideną seksualiniu smurtu, pabėgo į Rusijos Federaciją. Čia ji ketina gauti Rusijos pilietybę. Apie tai pranešė propagandinis leidinys RT.

Rusijos Federacijoje Tara Reade surengė spaudos konferenciją, kurioje buvo pristatyta kaip „rašytoja, publicistė ir buvusi Joe Bideno padėjėja“.

Aš vis dar šiek tiek apsvaigus, bet jaučiuosi tikrai gerai. Jaučiuosi apsaugota ir saugi, norėčiau kreiptis dėl Rusijos pilietybės ir paprašyti prezidento Vladimiro Putino, kad man suteiktų ją“, - sakė T. Reade.

Spaudos konferencijos metu greta Taros Reade buvo pusantrų metų Amerikos kalėjime praleidusi, o dabar Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatė rusų šnipė Maria Butina. Būtent ji, kaip tikimasi, padės Tarai greitai gauti Rusijos pilietybę.

T. Reade savo sprendimą pabėgti į Maskvą pavadino „sunkiu“ ir atsiprašė „rusų brolių ir seserų už agresyvią JAV administracijos poziciją“.

 

„Man čia geriau ir man saugu. Svajoju gyventi abiejose vietose. Tiesiog žinokite, kad dauguma Amerikos piliečių tikrai nori draugauti ir tikisi, jog mes vėl galėsime vienytis. Maskvoje man patinka, jaučiuosi čia kaip namie“, – sakė ji.

59 metų Tara Reade dirbo Joe Bideno padėjėja, kai jis buvo JAV senatorius iš Delavero valstijos. 2020 m., kai jis kandidatavo į JAV prezidento postą su Demokratų partija, Tara sakė, kad 1993 metais Senato koridoriuje jis prispaudė ją prie sienos ir užpuolė. J. Bidenas ne kartą neigė kaltinimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(55)
(-53)

Komentarai ()