[ŽT] „Kadyrovas labai rimtai pakišo Pekiną.“ Kyla didžiulis skandalas (Video)  ()

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko papasakojo, jog Rusijoje gali kilti skandalas dėl R. Kadyrovo kinietiškų šarvuotų automobilių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių tinklaraštininkas Aleksandras Kovalenko spėjo, kaip Kadyrovas galėjo gauti kinų gamybos šarvuočius. Jo nuomone, svarbu ne tai, kad šis transportas atkeliavo pas R. Kadyrovą, o tai, kad jis „pakišo“ Kiniją. Dabar šiuo klausimu gali būti pradėtas teismo procesas.

Aleksandro Kovalenko nuomonę apie tai, kur R. Kadyrovas galėtų gauti kiniškų šarvuotų automobilių, galima rasti jo interviu televizijos kanalui „Pryamiy“.

Į žurnalisto klausimą, ar R. Kadyrovas turėjo šarvuotų kiniškų „China Tiger“, „Piktasis odesitas“ atsakė taip: „Kinai eksportavo savo šarvuotus automobilius. Šie šarvuoti automobiliai naudojami policijoje ir kariuomenėje Afrikos šalyse, jie taip pat yra Tadžikistane. Jie buvo net Afganistane, todėl manau, kad galėjo patekti per kurią nors kitą šalį“.

 

Karo ekspertas pateikė dar vieną prielaidą apie kinų šarvuočių kilmę Ičkerijoje:

„Kita vertus, neatmetu galimybės, kad galėjo vykti ir tiesioginis jų pristatymas. Žinoma, R. Kadyrovas  labai rimtai įklampino Pekiną, nes bus atliktas tyrimas. Tai yra orientacinė situacija. Rusija dabar priversta ne gaminti savo šarvuočius, o importuoti, tai yra, Rusija šarvuotą techniką importuoja“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)

Komentarai ()