[ŽT] „Jie turės atiduoti teritorijas.“ Pasaulį drebina naujausias pareiškimas iš JAV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-06-30 18:23
Teritoriju atidavimas - karo užšaldymas ir Putino valdžios sustiprinimas ir tada ateis sekantis karo etapas primobilizavus dar daugiau, taip pat ir is uzgrobtu teritoriju, jei dar ten liko vyrų. Reikia tik kad Trumpas suskaidytų NATO, bei sukirsintu JAV su ES. Tai jau karta jis buvo padares. Tai ne sprendimas, ypac, kai Putino valdzia susilpnejusi. Jei tai atitiktų JAV ir EU interesus, tai nuo pat karo pradzios Ukrainai būtų nepadėję. Kam dirba Trump?
gytis13 2023-06-30 20:25
O gal kaip tik geresnis scenarijus būtų toks - visos šalys pasiunčia savo kariuomenes į Ukrainą ir išveja rusus iš ten, tada sudaroma taika. Tada okupantas žinos kad nereikia kišti nosies kur nereikia ir praeis noras kariauti. Užkariavimų laikai seniai baigėsi, tik kai kas nenori to suprasti istorijos prisiskaitę
Treisonas 2023-06-30 21:16
Galima tik pasvajoti, to nebuvo ir nebus, kuri šalis siųs savo karius, visi bijo putino atmatų ir jo raudonųjų linijų. NATO tai išmislas, jeigu tu nori apginti, tai reikia ginti žmones ir demokratiją be jokios NATO struktūros, aljansas yra gerai, bet ar tai turi būti pretekstas likti stebėtojo pusėje tik dėl to kad valstybė nėra NATO ? Ginklų nepakanka, Europa silpna, vis dar turime krūvas degeneratų, kaip urbonai ir kitos šiukšlės, pasaulis nepasimoko, nei iš pirmo, nei antro pasaulinio karo, o baimė lieka tol kol jos neužpuolą, tik tuomet atsiranda drąsa kovoti.
kestutisz 2023-06-30 22:48
Tam teoriškai buvo UN, tik kai tokios organizacijos galvoje vėžys - ir pati organizacija beviltiška.
donatasv 2023-06-30 23:02
Trumpo strategija nesikeičia. Jo sustabdymas tai nesikišimas... "Tegu daro ką nori putkinas.." vienintelis geras dalykas ką jis padarė spustelėjo nato dėl nepasiektų 2% kur nei vienas prezidentas to nepadarė. Mūsų valdžiai tai buvo geras spyris į šilką :)
Pumper 2023-07-01 09:24
Kokius čia urvinius drebina tokie oranžinio idioto pasisakymai? Jis visada tą patį pezėjo.