Europai bus šokas. Trumpas skelbia, ką padarys tapęs prezidentu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2023-07-20 08:15
Visai ištižo smegenėlės. Ką jis padarė dėl JAV kariuomenės? Nieko negirdėjau, kad iš viso būtų ką priėmęs sprendimų tuo klausimu. Na nebent nacionalinę gvardiją sujudino, kai nenorėjo perleisti posto ir iš esmės organizavo bei akivaizdžiai kurstė pilietinius neramumus. Čia jau nekalbant apie "tuščius" JAV sandėlius. Tušti nebent sandėliai nurašytos įrangos.
P69 2023-07-20 08:51
O kodėl Europa turi kompensuoti jeigu ginklus gauna tik Ukraina? Grynai atrodo kaip pasodinta kremlinė žiurkė, tik šiuo atveju gal jis ir nėra toks, bet siekia jog Rusija padėtų ateinančiais rinkimais, nes priims sprendimus kurie padės Rusijai. Vakarų susiskaldymas ir t.t.
Benediktas 2023-07-20 09:10
Jo tikslas - izoliuot USA nuo geopolitikos. Tokiu atveju Kinijai ir Rusijai - visur už USA sienų dega žalia šviesa. Jie tuo naudotis iš karto. Tada kyla klausimas, kokia Amerikai iš to nauda? Atsakymas - jokios naudos nėra. Perims iš jų visas įtakų zonas Kinija su Rusija. Afrika jau dabar perimta. Bet jei žmonėms pasakai, kad tada pas mus liks daugiau ginklų ir „nereikės kariauti“ - šitas fokusas daugumai rinkėjų suveikia. Kokia Trumpui ir jo aplinkai nauda - milijardai per verslus su Rusija ir Kinija. Išvada Trumpui ir jo aplinkai bus gerai gyventi - visiems kitiems perspektyvoje gyvenimas blogės. Manau per 5 metus bus priimta daug blogų sprendimų demokratijai pasaulyje, jei jį išrinks.
donatasv 2023-07-20 09:39
Ką jis gali reikalaut? Kai rusų atominiai ginklai stovėjo Ukrainoje ir buvo nukreipti į JAV pasirašė patys, kad gins Ukrainą. Atėjo laikas gint dėjo į krūmus. Davė ginklų vietoje gynybos... Dabar dar reikalauja, kad už ginklus sumokėtų europa...
Dannas3 2023-07-20 11:36
Cia butu juodziausias scenarijus. Trumpas isaldytu konflikta, su esama situacija. Rusai, jo kadencijos metu tik pasiruostu naujam puolimui, kuris ivyktu iskart, prie kito prezidento. Trumpas savo besmegeniams galetu pasakot, kaip prie jo buvo taika ir koks dabartinis prezidentas nevykelis, nes atseit jis jp vietoj, butu neleides prasidet konfliktui.
Treisonas 2023-07-20 13:04
Kad tas debilas gali sugrįžti, tai čia faktas, radikalų JAV vis daugėją, svajojančių apie USA galybę tik nei vienas tų idiotų nesuvokia net reikšmės to žodžio, svarbu baltapūkis papezėjo. Jis yra korumpuota kremliaus žiurkė, kumunistų išdvasa ir tokių pasaulyje yra begalo daug, jiems turėtų būti draudžiama leisti ateiti į valdžią, draudžiama reikšti savo nuomonęs, suprantu, kad demokratija yra žodžio ir minties laisvė, tačiau tokie kaip trampas skatiną masinę neapykantą ir giliną skaudžias tautos temas, jis nekuria nieko, jokios tiesioginės naudos žmonijai, apart kelias gamyklas, kurios skandiną visus tarp taršos ir skiedžia apie augančią JAV galia, tuo pačiu metu gina korpuracijų įtaką apsimesdamas, kad nemato pasaulinės taršos ir leisdamas jai toliau plisti, vėl atsirandą dar daugiau pusgalvių kurie akli ir matydami, nes vėl pasakė tai geltonpūkis, vėl skatinimas abejoti mokslininkais, technologijomis visur kuriamos tyčią konspiracijos, kad tik išlaikyti didžiulius pelnus į žmonijos sąskaitą. Ukraina šiuo metu jam yra kabliukas, net kablys už kurio gali kabintis, nes yra bent 40 procentų amerikos silpnapročių, kurie juo tiki, tai JAV gelbėją Ukrainą, tai dėl to JAV viso negandos, nors nesupranta, kad rusijos silnėjimas yra USA interesas, ginklų embargas puiki tema, vėl primesk į tai EU ir turime atpirkimo ožį, kuris turi sumokėti už tai kad jie tiekia ginklus, nors juos siunčia tai ne Europos sąjungai, kitas dalykas, nemaža dalis ateityje tų ginklų Ukrainai kainuos ir turės susimokėti, tik Ukrainos karo fone atsirado didelė ginklų paklausa, o tai reiškia didžiulius pelnus, vien Lenkiją kiek užsakė? Kiek milijardų susiruošė pakloti, Baltijos valstybės, kitos šalys, JAV ginklai modernūs, tą matome, bet deja nėra nieko stebuklingo, ką piešė žiniasklaidą prieš pradedant kontrapuolimą, JAV ginklai gal ir modernesni, bet ginklas yra ginklas. Jo atėjimas yra problema ne tik Ukrainai, jis yra problema pačiai Amerikai, man duodavo mokytojai pylos jeigu per pamoką dešimt kartų pakeičiu savo nuomonę, o tas per savo kandenciją keitė jas daugybę kartų, ir tai valstybė, taip atrodo idiotas rėkiantis kaip asilas gavęs krūvą žaislų smėlio dėžėje, noriu dar, duok man kitą, nenoriu šito, noriu ano, noriu naujo. Toks prezidentas turi būti? Kalbant apie Baideną, aš asmeniškai džiaugiuosi dėl jo pozicijos Ukrainos ir mūsų atžvilgiu, tačiau jis yra senas, per senas. Tikiuosi ateis naujas lyderis, reikia tokio kaip Ruzveltas, Reiganas