[ŽT] Internetas ūžia. Kas nutiko Putinui per susitikimą su Egipto prezidentu (Video)  ()

Susitikimas Sankt Peterburge buvo gėdingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulio politikai ir lyderiai vis dažniau nekreipia dėmesio į V. Putiną, atvirai pažeizdami tarpvalstybinį protokolą aukšto lygio susitikimuose. Be to, dabar eilė atėjo Afrikos šalims. Egipto prezidentas Abdel Fattahas al Sisi privertė V. Putiną ilgai laukti prieš žurnalistų kameras, neskubėdamas derėtis su Rusijos prezidentu.

Vaizdo įrašą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Afrikos ir Rusijos aukščiausiojo lygio susitikimo kuluaruose V. Putinas į renginį atvyko pirmas ir buvo priverstas stovėti vienas, laukdamas, kol pasirodys Egipto prezidentas. Laikas bėgo, bet Abdel Fattahas al Sisi vis nepasirodė, o pauzė išsitęsė nepadoriai ilgai. Stengdamasis neatrodyti kvailai, V. Putinas ėmė vaikščioti po salę ir tyrinėti ant stalo išskleistus sąsiuvinius.

 

Socialinės žiniasklaidos naudotojai pažymi, kad protokolinės procedūros apima specialias taisykles, pagal kurias vadovai gali pasirodyti patalpoje vienu metu, kad būtų išvengta tokių įžeidžiančių situacijų kaip ši.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(0)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()