[ŽT] Estija tiesiog ūžia. Sulaikytas žinomas žurnalistas. Skamba visas internetas, ką jis padarė prie Rusijos ambasados (Video)  ()

Estijoje buvo sulaikytas Rusijos opozicijos žurnalistas ir savanoris Arkadijus Babčenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Policija jį sučiupo, kai jis mėtė kiaušinius į Rusijos ambasadą Taline, rašo portalas „Delfi“.

„Šiandien po vidurnakčio 1977 metais gimęs vyras mėtė kiaušinius į Rusijos Federacijos ambasados ​​sieną. Vyrą patruliai sulaikė vietoje, jam iškelta byla“, – pranešė policija.

Tuo tarpu leidinys pažymi, kad vyras buvo toks drąsus, kad net policijos akivaizdoje ir toliau kiaušiniais bombardavo ambasados ​​sieną.

Pasak proukrainietiško Taikos pasipriešinimo aktyvisto Michailo Baranovo, sulaikytasis yra žinomas Rusijos žurnalistas Arkadijus Babčenko, ilgą laiką gyvenęs Ukrainoje.

Pats A. Babčenko patvirtino, kad būtent jis buvo sulaikytas prie ambasados. Pirmiausia jis savo socialiniuose tinkluose paskelbė nuotrauką, kurioje sėdi policijos automobilyje, o vėliau vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota tikroji ambasados ​​„ataka“. Jis taip pat sarkastiškai pažymėjo, kaip Estijos žiniasklaida entuziastingai kalbėjo apie „žmogų su kiaušiniais“ prie Rusijos ambasados.

 

„Vis dar nesuprantu, iš kur tie „supuvę kiaušiniai“? Tai Europos Sąjunga. Šviežia!“ – parašė jis ir paprašė paaukoti pinigų kiaušiniams.

Arkadijus Babčenko yra garsus Rusijos žurnalistas. Po ilgos kritikos Vladimirui Putinui jis buvo priverstas bėgti iš Rusijos, 2017 metais apsigyveno Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(3)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()