Rusijos propaganda nesusitvarko. Neįtikėtina. Į pagalbą kviečiami užsieniečiai  ()

Panašu, kad Rusijos propagandistams jau nelabai pavyksta taip gerai drumsti savo gyventojų protus, todėl siekdami didesnio įtikinėjimo - ėmė prie mikrofonų kviesti užsieniečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiau nei dešimt metų Rusijoje gyvenantis amerikietis Richardas Lee Wilsonas fantazavo, kad netrukus į Rusijos Federaciją pasileis migrantų srautai iš civilizuotų Vakarų, rašo „obozrevatel.com“.

Apie tai ilgame interviu propagandinei žiniasklaidai kalbėjo amerikietis Richardas Lee Wilsonas. R. L. Wilsonas save vadina amerikiečių aktoriumi, tačiau vargu ar kas nors apie jį yra girdėjęs JAV, nes jis vaidino tik rusiškuose filmuose, o vėliau – tik epizodiniuose vaidmenyse. Richardas Lee Wilsonas, kuris teigė gimęs San Franciske, daugiau nei dešimt metų gyvena Koroleve, netoli Maskvos, turi rusę žmoną ir sūnų. Ričardas vaidino rusų filmuose „Karščiavimas“, „Niurnbergas“, „Jolki-Igly“, „Petropolis“.

Putinistas pasakoja, kad prieš kelis mėnesius žurnalui rašė, kad amerikiečiai nori Rusijos sunaikinimo. Tačiau, anot jo, ji tikrai išliks, o vėliau „čia atvyks daugiau pabėgėlių, šimtai tūkstančių amerikiečių, kanadiečių, Vakarų europiečių, australų, Naujosios Zelandijos gyventojų“. Sako, kitos tokios vietos nėra – čia užsieniečiai jausis „kaip namie“.

Menininkas tikina, kad tokios pačios politinės pozicijos laikosi ir dauguma jo draugų amerikiečių. Ir beveik kiekvienas iš jų „mėgsta V. Putiną kaip lyderį“.

 

Ir jie nekantrauja persikelti į Rusiją. Pokalbio pabaigoje paaiškėjo, kodėl Ričardas visa tai išsakė: užsienietis labai nori gauti Rusijos pilietybę. Ir netgi pradėjo rašyti filmo scenarijų apie religingą ir gailestingą Rusiją, kad dar labiau pasirodytų kaip yra vienas iš rusų.

„Rašau filmą apie labai toksišką amerikietį, kuris valdo tokį pat toksišką „YouTube“ kanalą. Herojaus gyvenime nutinka nemalonumai, o jo draugas sako: „Klausyk, vienintelis būdas išspręsti tavo problemą – vykti į Rusiją, į vienuolyną“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(18)
(-17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: