[ŽT] Čečėnijoje vyksta tiesiog neįtikėtini dalykai. Skelbiama, kas nutiko Kadyrovo sūnui (Foto)  ()

Čečėnijoje vyksta tiesiog neįtikėtini dalykai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nerealu. Adamas Kadyrovas, žiauriai sumušęs Nikitą Žuravelį įkalinimo įstaigoje, gavo naują „žaislą“ – paauglys buvo paskirtas į „svarbias pareigas“ Čečėnijos saugumo tarnyboje. Tai pranešė Čečėnijos parlamento pirmininkas Mahometas Daudovas.

Apie tai „Telegram“ kanale rašo Ukrainos Vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka.

Daudovas savo „Telegram“ kanale rašė, kad Kadyrovas jaunesnysis įrodė esąs „narsus, drąsus patriotas ir žmogus, pasirengęs ginti religiją“.

„Nuoširdžiai sveikinu savo brangųjį brolį Adamą Kadyrovą su jo paskyrimu į svarbias pareigas Čečėnijos Respublikos saugumo tarnyboje! Adamas įrodė esąs narsus, drąsus Tėvynės patriotas ir žmogus, pasiruošęs stoti už religiją! Jaunuolis kelis kartus lankėsi specialiosios karinės operacijos zonoje! Visi žino apie jo drąsų nusiteikimą ir tvirtą charakterį!“ – rašė Daudovas.

 

„Puikus pavyzdys rusų paaugliams: sumušk vyrą ir tapk viršininku. Ir net nereikia baigti mokyklos“, – ironizuoja Heraščenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(44)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()