Nori derybų su „neegzistuojančia valstybe.“ Putino pareiškimai prieštarauja vienas kitam  ()

Putinas nepavargsta skelbti pareiškimus, kurie prieštarauja vienas kitam. Jis dabar nori derybų su „neegzistuojančia“ valstybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas Mykola Davydiukas teigia, kad nors Putinas sako, kad nori taikos derybų, jis taip pat tebėra įsitikinęs, kad Ukraina neturi valstybingumo.

Kyjivo Rusia yra senesnė už Maskvą, bet Putinas iki šiol kartoja, kad Rusija turi ilgą istoriją ir Ukraina visada buvo jos dalimi, neturinčia valstybingumo tradicijų.

„Putinas remiasi teiginiais, kad Ukraina neegzistavo. Labai stebina, kaip dažnai jis gali tai kartoti. Jam tai rūpi. Jis nuolat tai eskaluoja. Na, kam tu dabar pralaimi mūšio lauke, jei mūsų nebuvo ir mes neegzistuojam?“, – kalbėjo Davydiukas.

Vladimiras Putinas nuolat šaukia kažkokias tarybas, kuriose dvi valandas skaito paskaitas apie tai, kaip Ukraina „neegzistuoja“. Bet Putinas negali neigti Rusijos pralaimėjimo.

 

„Yra tokia politinė technologija: kai negali paneigti faktų, diskredituoji šaltinį. Putinas dabar tai daro. Jis pralaimi Ukrainai. Ukraina kelia labai esminius istorinius dalykus, pretenduoja į narystę ES, NATO. Jis negali su tuo ginčytis“, – pabrėžė Davydyukas.

(56)
(2)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: