„Jie prašė manęs tylėti, bet aš daugiau netylėsiu...“ Pragaras žemėje. Kas nutiko (Video)  ()

„Vyksta mėsmalė. Situacija sunki.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-05 „Jie prašė manęs tylėti, bet aš daugiau netylėsiu...“ Pragaras žemėje. Kas nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida teigia, kad Rusijos Federacijos okupacinės pajėgos galėjo palikti Krynkų gyvenvietę kairiajame Dniepro krante.

Lapkričio 3-iosios vakarą Rusijos „Telegram“ kanaluose prasidėjo isterija dėl Ukrainos placdarmo kairiajame Dniepro krante Chersono srityje, praneša dialog.ua.

Pasirodė informacija apie tariamą Rusijos ginkluotųjų pajėgų pabėgimą iš Krynkų. Tai visų pirma parašė kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“, susijęs su RF ginkluotomis pajėgomis.

„Preliminariais duomenimis, mūsiškiai paliko Krynkų gyvenvietę. Mes tai prognozavome vakar“, – pranešė okupantų šaltinis.

Rusijos Z-karo korespondentas Romanovas pranešė apie vykusią mėsmalę.

„Vyksta mėsmalė. Situacija sunki. Tie šunys, kurie sakė, kad ten viskas kontroliuojama, nieko neišmoko“, – skundėsi propagandistas.

Kraštutinių dešiniųjų Rusijos karininkas Jegoras Guzenko (šaukinys - „Tryliktasis“) pranešė apie įnirtingas kovas vykusias šioje fronto dalyje. Dėl vaizdo įrašų, kuriuos internete paviešino Ukrainos kariuomenė, jį ištiko isterija. Šiuose vaizdo įrašuose užfiksuotas masinis rusų karių likvidavimas Krynkuose.

 

Jie prašė manęs tylėti, bet kai atėjo laikas, kai jie atvirai publikavo vaizdo įrašus, kaip buvo žudomi mūsų kovotojai, aš daugiau nebetylėsiu. Ten pragaras ir mes patiriame rimtų nuostolių. Komanda, kaip visada, praneša, kad viskas gerai, bet realybė skiriasi nuo to, ką jie praneša viršūnei. Situacija gana sunki. Jei viskas taip ir toliau, ten įrengs perėją, temps techniką ir laukite bėdų“, – rašė okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(1)
(98)

Komentarai ()

Susijusios žymos: