[ŽT] „ES puolimo atveju nepadėsime.“ Šokiruojantis pareiškimas iš JAV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-01-11 09:26
Trump'as nėra JAV.
Benediktas 2024-01-11 09:29
Įdomu, kokia yra respublikonų priklausomybė nuo Trumpo, nes pvz. Nikki Heili dar labiau pasisako už pagalbą Ukrainai ir jos reitingai auga, bet atrodo, kad dauguma respublikonų palaiko Trumpo užduotą trajektoriją, kad Amerika turi izoliuotis. Ir realiai nusikaltėlį gina, nors galėtų kaip tik sakyti, kad mes nenorime remti tokių kandidatų. Labai neaišku, ar respublikonų veiksmai pasikeistų išrinkus Trumpą. Kiek tai yra tik politiniai žaidimai?
cave_dweller 2024-01-11 10:24
Nepanašu, kad tiek Nikki, tiek Ron turi realių šansų aplenkti Trump respublikonų pirminiuose rinkimuose. Na nebent Trump būtų užlenktas ar sunkiai susirgtų, net ir visos tos ant snarglių pakabintos bylos prieš jį neturėtų užkirsti kelio dalyvavimui rinkimuose. Iš demsų pusės irgi kol kas nesimato rimto priešininko Bidenui, tad panašu, kad finale pamatysime Trump ir Biden. Kas dėl straipsnio temos, tai iš serijos viena bobutė sakė. Kažkam, kažkada, kažką sakė. Neatmetu galimybės, kad tikrai taip galėjo pasakyti. Žinant Trump spaudimą Europai, o ypač Vokietijai dėl kariuomenės finansavimo didinimo, toks pasakymas galėjo būti to spaudimo dalis. O pati frazė akivaizdžiai ištraukta iš konteksto. Tas veikėjas dabar ragina Europą susirūpinti savo pačios gynyba, reiškiasi Trump pasakymas ir spaudimas suveikė. Ir taip, Trump dar ne visa Amerika, kaip ir Biden. Prezidento institucija nubraižo kursą kokia linkme tiek vidaus, tiek užsienio politikoje šalis turi judėti, bet nėra vienintelė sprendimų priėmėja.
immortallt 2024-01-11 10:26
Klausimas, kiek politiniai žaidimai, kiek idiotai. Bylos ant snarglių? Už kapitolijų užtektų iki jo gyvos galvos.
cave_dweller 2024-01-11 11:20
Iki gyvos galvos pokštininkas
Magnus 2024-01-11 11:43
Tu nežinai, gal immortallt, peržiūrėjo bent 6val įrašų iš kapitolijaus kamerų ir žino visą su tuo susijusią informaciją, gal tikrai Trumpas viską suorganizavo ir ten buvo bandymas jėga užimti JAV, padaryti perversmą, bei panaikinti Demokratiją. Immortallt paprastai nesako tokių pareiškimų pilnai neišstudijavęs visos situacijos. Aš pavyzdžiui visos informacijos nesu peržiūrėjas, gal tik 2val įrašų, keletą straipsnių, žinučių ir dar apie 3val įvairių video su nuomonėm, dar mačiau Trumpo paskutines žinute Twiteryje prieš užblokavimą. "Please support our Capitol Police and Law Enforcemenr. They are truly on the side of our country. Stay Peacefull!!" . Buvo ir kitos. Bet nuomonės tokios kardinalios kaip Immortallt neturiu. Kodėl Trump'as dar ne kalėjime aš nesuprantu. Gal nėra įrodymų? hm..
qrad 2024-01-11 12:14
Frazės ištrauktos iš konteksto. Kai Trumpas prezidentavo, tai jis labai pliekė vokiečius ir kitas Europos valstybes, kurios skiria per mažai gynybai. Baltijos šalis jis buvo pateikęs, kaip pavyzdį, nes mes skiriame virš 2% nuo savo BVP gynybai. Ar jis kažką neteisingo pasakė? Kodėl amerikiečiai turėtu eiti ginti europiečių, jeigu jie patys savo gynybą nesirūpina? https://www.forces.net/sites/default/fi ... NATO_0.jpg
Pumper 2024-01-11 12:37
Trumpas įsitikinęs, kad tie 2% iš NATO narių keliauja tiesiai į JAV kišenę, kaip kokiai gaujai nalogas už apsaugą.
Dannas3 2024-01-11 12:48
O tas zinutes del ko buvo uzblokuotas irgi matei? Ar galvoji, kad rinkimu rezultatu nepripazinimas, parasant kad nedalyvaus Bideno inauguracijoj, neskatino jo begalves gerbeju bandos padaryt ka padare? Aisku, siuo atveju, kapitolijaus sturmas ne prie ko. Jam del kitu dalyku yra pareiksti kaltinimai. Kiek atsimenu, pagrindinis yra tas kad sumokejo porno aktorei, kad tyletu is rinkiminiu lesu. Cia realiai panasi situacija kaip su Kapone. Pasodino uz mokesciu nemokejima, nors savaime aisku kas per sudas buvo ir ka buvo pridirbes.
immortallt 2024-01-11 13:07
Wow magnus, wow. Ar tikiu, kad jį pavyktų nuteisti už Kapitolijaus šturmo organizavimą? Nelabai, nes įrodyti kaltę be proto sunku. Kad iš oro nekilo visa situacija - faktas. Iki gyvos galvos jam daug metų nereikia.
Magnus 2024-01-11 13:53
Faktas tame, jog tu nieko nežinai. Suprantu jog paprasčiau gyventi žinomybėje: Trump'as sąžiningai pralaimėjo rinkimus. Buvo papirktas ir finansuotas rusų. Visiškai "iš oro" puolė Biden'ą ir visą jo rinkiminę kompaniją. Nenorėjo atiduoti posto, nes norėjo, kad JAV vyktų suirutė. Skatino žmones pulti Kapitolijų - Nes? Nežinau koks čia tas oficialus naratyvas ištikro. O gal alternatyvi visata egzistuoja? kurioje: Biden'as nesąžiningai laimėjo rinkimus. Žmonės tikrai matė ir turėjo kuo piktintis. Trump'as nepasidavė nes nenorėjo nuvilti žmonių. (nes realiai, tai koks jam skirtumas asmeniškai žiūrint..) Žmonės gana taikiai susirinko prie kapitolijaus. patys policininkai juos įleido? Minioje buvo žmonės kurie specialiai norėjo iššaukti riaušes bei puolimą ir tai sėkmingai atliko.
Magnus 2024-01-11 14:08
Tai čia viskas elementaru. Gyvenant nesigilinant ir tiesiog priimant, ką pasako pagrindiniai naujienų kanalai, tai čia pilnai viskas aišku. Trump'as turi būti kalėjime už tai ką daro. Kelia nepasitikėjimą rinkimais, teismais bei apskritai visa valdžia, informacijos sklaida (fake news), užsiundė savo begalvius pulti kapitolijų ir tt.. tiesiog griauna visą kurtą Demokratiją JAV. Kelė įtampą bei aštrino konfliktą tarp JAV bei Kinijos, atšaldė santykius su Euroopos lyderiais. Visi puikiai tai suprantam. Ir tik idiotai kurie nežiūri TV to nesupranta.
Dannas3 2024-01-11 14:41
Nlb suprantu, kiek cia rasai sarkazmu kiek rimtai.
HardAxe 2024-01-11 15:25
amerikoj uz nusiperdima ne vietoj gali gauti 50 metu (uz kiekviena pirstelejima), tai uz kapitoliju iki gyvos galvos - laisvai. Nebent esi itakingas. Jie gana lankstus tuo klausmu. imho pasisakymo esme buvo - mes jusu neginsim, nes jus patys nesistengiat. Jam reikia sajungininku, ne islaikytiniu. Butu DE skyre tuos 2%, turetu daugiau ka siusti is sandeliu dabar. Net jei turmpas visiskai netikes kandidatas, negi zmones rinks bidena? 81 metrai + kadencijos trukme visgi daugokai tokiom pareigom. Imho asmenys virs 70m gali buti patarejais/konsultantais, bet ne uzimti aktyvius vadovaujancius postus. Dabar ju vienintelis privalumas pries jaunesnius - pazintys.
donatasv 2024-01-11 15:27
Nu ir tegu negina ES šalys pakankamai stiprios apsigint nuo ruskelio pačios. Tą įrodė Ukraina. Ta korta jog tik su jav pagalba sustabdysim rusiją jau seniai mušta. Belieka kažkokiu būdu išlaikyti Ukrainą ant kojų ir Europa iš viso šito konflikto išeis kaip niekad stipri ir pasitikinti savimi. Putino naratyvas skaldyk ir valdyk atsisuko prieš jį patį. Jis bando skaldyt, bando valdyt bet ta jo galybė tik ant popieriaus.
Dannas3 2024-01-11 19:24
https://m.youtube.com/watch?v=_MLNFzSfEhk&t=330s Cia idomiai pakalbejo, esme, kad prezidento rinkimuose, toli grazu ne viska zmoniu balsai lemia.
immortallt 2024-01-12 09:09
Trump'as jaunesnis berods 3 metais, tikrai trauksi amžiaus kortą? Trump'o pasisakymo esmė - jam dzin viskas ir visi, svarbu populiarumas ir prastumti savo interesus. Ką jau nepamenat kaip aiškino, kad anglys švariau nei vėjo jėgainės? Nes na draugų rate labai daug anglių verslų savininkų. Čia jau nesigilinant į jo mokesčių slėpimus (arba iš esmės nuostolingą veiklą 20+ metų). O šiaip net nieko nežinant apie žmogų, nei kokias pareigas užima, neišgirdus nė vieno pasisakymo, užtenka pasižiūrėti, kaip jis ranką spaudžia kitiems. Parodo visą jo charakterį.