Sukilo „Štorm-Z“. Skelbia reikalavimus Putinui. Kas vyksta  ()

Grupė buvusių kariškių iš grupės „Štorm-Z“ įrašė kreipimąsi į V. Putiną ir Čiuvašijos vadovą, reikalaudami išspręsti jų konfliktą su Gynybos ministerija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grupė buvusių kariškių iš grupės „Štorm-Z“ įrašė kreipimąsi į V. Putiną ir Čiuvašijos vadovą, reikalaudami išspręsti jų konfliktą su Gynybos ministerija, informuoja Dialog.

Jie prisipažino, kad jie buvo užverbuoti iš griežto režimo kolonijos, t. y. nuteisti už sunkius nusikaltimus.

Verbuojant jiems buvo pažadėti dideli atlyginimai, dosnios išmokos šeimoms, jei jie žus. Tačiau visi pažadai taip ir nebuvo ištesėti.

„Atvažiavo Gynybos ministerijos atstovas ir pasiūlė kovoti kaip savanoriams, 205 000 rublių atlyginimą, visas socialines išmokas artimiesiems ir vaikams, vaikų darželius, mokyklas, pietus valstybės sąskaita... Nežinome, į ką kreiptis su savo klausimais. Visur ir nuolat buvome apgaudinėjami... Mums sakė, kad turime teisę į regionines išmokas iš Čiuvašijos. Dabar kreipiamės į Darbo ministeriją ir karinio įdarbinimo tarnybą, bet mums tik raštus atrašinėja", - skundėsi okupantai.

 

Anksčiau užverbuoti Rusijos kaliniai susitaikydavo su „numuilintomis“ išmokomis, nes iš Putino gaudavo malonę mainais į pusės metų dalyvavimą kare.

Tačiau dabar Kremlius pakeitė taisykles, ir užverbuoti kaliniai nebedemobilizuojami. Vietoj malonės jie paleidžiami lygtinai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(0)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()