Skelbiamos galingiausios pasaulio šalys. Trejetuke – ir Rusija. O kur Lietuva?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2024-02-02 15:22
Net po pastarųjų dvejų metų neatsinaujino vertinimo metodikos... Antra galingiausia, bet nesugeba paimti Ukrainos kuri turbūt ~50-toje vietoje. Jei ekonomikos vertinimas įtraukiamas, tai iš viso kažkur gale. Visa karinė galia ateina iš sovietinio palikimo sukaupto iš okupuotų šalių vagiant, ir iš to, kad iškasenas parduoda, kas lieka po nusivagimo sau, eina ne žmonėms, o kariuomenei. Ekonomikos dydis pagal populiaciją apgailėtinas net ir iki karo.
HardAxe 2024-02-02 16:24
tai UA nekariauja savo resursais, jie pilnai dengia tik žmogiškuosius išteklius. Ekonomika ir įranga atkeliauja papildomai. Jeigu ne stingeriai, jewelinai ir HIMARS, kiek tankų ir kitos įrangos būtų sutaupyta per tą laiką? O dar altilerija, priešlėktuvinė ginyna. Turbūt antram frontui užtektų to, kas išdaužyta. Imho be paramos karas jau būtų pasibaigęs.
Staska 2024-02-02 21:59
immortallt: matau ir toliau gyveni, savo susikurtame iliuzijų pasaulyje.... Nepaima Ukrainos? Nebutu Rusijai sunku paversti ja išdeginta žeme, jei toks būtų pagrindinis ir esminis tiksklas, bet juos šiai dienai tenkina tas,ką turi.