Štai ką lemia išsilavinimas: paprasti anglai nekenčia ES dėl „bulviakasių iš Lietuvos“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sabotan 2016-02-25 18:14
As pasisakau uz anglijos istojima is es . Tada pagaliau stipresne sajunga padarytume nekistu tie anglai savo trigrasio. Man juokinga kai jie skundziasi del migrantu is rytu europos, bet na pabaltis lenkai ten vaziuoja dirbti bent jau dauguma, o pasalpiniai tai dazniausiai is afrikos ar azijos o juos tai laisvai isiliaidzia (na is buvusiu savo koloniju). Vokietija su prancvuzija tikrai nepaliks es nebent kanors ispirti is jos galima na kokia graiija .
lucy 2016-02-25 18:22
Esmėje jog vienos šalies išstojimas gali sukelti nepasitikėjimą ES ir kartu ekonominę krizę (kažkada buvo straipsnis, apie "kodėl Graikija neišspiriama iš ES"), o čia ne kažkokia niekam neįdomi Graikija.
mnv 2016-02-25 19:08
Nevisai. Iš pasitikėjimo pusės žiūrint, išspirti narį kuris "negaluoja" yra blogiau, negu kad kitas narys savo noru išeina iš klubo. Nes kai išspiri serganti susidaro įspudis, jog kažkokias garantijas rinka turi tik tol kol "gerai sekasi", t.y. iš tikro neturi jokių garantijų
GNU 2016-02-25 21:43
Čia dar klausimas ar nuo to blogiau būtų ES ar pačiai Britanijai.
UTF16 2016-02-25 22:24
Apklausos pastaruoju metu rodo apylygius rezultatus, bet pasilikimo ES naudai. Kitas dalykas – referendumo rezultatai, atrodo, nebus teisiškai privalomi. Bet tai mažai ką keičia. Atsižvelgiant į tai, kaip lengva bet kur iškelti klausimą dėl išstojimo, kyla rimtų abejonių, kiek ekonomiškai patikima šitokia sąjunga, jei rytoj vėl kas nors išstoti gali pakeisdami visą teisinę bazę.
mirtis 2016-02-26 01:29
Tai tik cia senos kaip zeme problemos besikurianciu valstybiu. Ko jus norit? Visi tai praeina, prisiminkit JAV pilietinius karus! Tikiuosi kad ES iki to nedaeis. Ir ES armija tai zingsnis link vidinio stabilumo... Betkoks isstojimas is ES ar ismetimas kazkieno yra blogas zingsnis. Ukrainos pavyzdys rodo, kaip lengvai pavienes salys gali buti destabilizuojamos net ir Europoj. Vistik turim laikytis kartu, bet musu valdzia galetu daugiau uz mus stoti ES susitikimuose!