Su trenksmu į madą sugrįžta analoginė muzika: „žmonės nori stabtelėti ir pasimėgauti kaip kad darė mūsų tėvai ir seneliai“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2017-04-28 14:11
Gali buti, kad vinylo irasai daromi kokybiskesni, bet tai ne del principinio analoginio irasymo technologijos pranasumo pries skaitmenine, o masteringo problema, kaip ta irasas yra sutvarkomas, pries isleidziant skirtingoms laikmenoms. O del masteringo, kadagi vinylo isleidimas yra gerokai brangesnis ir labiau orientuotas melomanams, tai atitinkamas ir irasas, bet gali buti ir atvirksciai, kad CD bus kokybiskesnis, negu jo vinylo atitikmuo.
jonas112 2017-04-28 15:44
Čia nelabai matau ką bendro su muzikos kokybe, tai yra tiesiog ritualas. Kartais tenka matyti žmones fotografuojančius su juostiniais fotoaparatais, dažnai jie pamini kažką tokio kaip "šiltesnės nuotraukos" ir pan. Nemanau, kad čia reikia visur dangstyti visokiomis diskusijomis apie kokybę, bet tiesiog pripažinti, kad tai yra smagus žaidimas. Žinoma, yra ir kita kategorija žmonių, kurie ieško negirdėtos, retos muzikos, kuri kartais yra telikusi plokštelėse.
HardAxe 2017-04-28 15:56
Aš tai CD matau pagrinde kompresavimo ir pritaikymo bumboksam problemą. Jeigu su labai prasta (laptopas, pusėtinos ausinės) audio įranga vinilo ripas skamba geriau už audio cd, tai jau atsiprašau gerbiamieji... Tas pats su radio stotim, berods "Poweris" skamba tyliau, bet daug maloniau už kitas radio stotis. Realiai reikia įrašymo/atkūrimo standarto, kuris neleistų aukoti dinamikos vardan didesnio garso.
audriusn 2017-04-28 16:32
"Žinoma, yra ir kita kategorija žmonių, kurie ieško negirdėtos, retos muzikos, kuri kartais yra telikusi plokštelėse" taip, daug senu irasu yra likusiu tik sitam formate. ir perleisti niekad nebus. "Realiai reikia įrašymo/atkūrimo standarto, kuris neleistų aukoti dinamikos vardan didesnio garso." uztektu jei muzikos irasams pradetu taikyt bent kino industrijos reikalavimus, ten reglamentavimas pakankamai grieztas. Metelicos Death magnetic Guitar hero zaidimui skamba dauuuuug geriau nei CD leidimas. Masteringas darytas pagal Dolby Labs reikalavimus. o ir kolekcija gaunasi kuria galima paciupinet https://pitchperfectaudio.files.wordpre ... 426&crop=1