Buvęs Rumunijos saugumo generolas papasakojo, kas dėjosi sovietiniais laikais su dezinformacija: slaptas sovietų ginklas, kurį vėl taiko Rusija, o mastai daugeliui yra tiesiog nesuvokiami

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-09-01 10:05
juokinga skaityt. blaiviai mastantys vakarieciai ar bet kurios pasaulio dalies protaujantys zmones ir taip pacia baznycia laiko sarlatanizmo organizacija - paremta neissilavinusiu zmoniu baimiu eksplotavimu. tokia propaganda, nukreipta i tikincius religinem pasakelem - negriauna jokio "vakaru pasaulio pamato". tiesiog paknisa kvailiams prota ir tiek. tai kas veikia salyse su dideliais kvailiu kiekiais - nefunkcionalu salyse su mazesniais kvailiu kiekiais masine kvailiu imigracija tikrai pavojingiau "pamatui".
vanduo4 2018-09-01 15:08
- Teisingai pastebėta - dezinformacija dabartinių vakarų neveikia taip, kaip gal būt veikdavo anksčiau, kadangi dabar labai daug kontrainformacijos, o ir šiaip paprasti žmonės taip užsiėmę, kad jų (tarkim Airijoje ar Anglijoje) paklausus ką jie mano apie situaciją Ukrainoje, jie klausia - "o kas su ta Ukraina"? - Dezinformacija svarbu tik tuo atveju, jeigu vakarai nori rasti kontaktą su Rusijos paveiktais žmonėmis. Tad gali būti svarbu žinoti kaip jie vertina įvykius ir kokios galimybės įtakoti jų vertinimus. - Bet ir tai gali būti bevertis ir daug resursų reikalaujantis dalykas. Daug paprasčiau ignoruoti dezinformaciją, jeigu ji skalndo tik užsiemyje ir savo pavyzdžiu parodyti jog čia viskas yra visiškai kitaip nei sako propaganda. ----------------- P.s. straipsnio reklama manęs visiškai neužkabino, kadangi nepateiktas nei vienas dėmesio vertas dezinformavimo elementas. Tad reklamą vertinu kaip dezinformaciją (tikriausiai ten nieko įdomaus nėra) ir jos tikrai nepirksiu. Iki.
Talkatif 2018-09-02 01:43
Ir šiandien visais rastais kanalais kala, kad estai, latviai, lietuviai, lenkai ir ukrainiečiai fašistai. Perka visokius jobarnius. Įvairius antiskiepininkus, pankas, murzas remia. Jei eisi debilas su polekiu, dar iš Rusijos biudžeto užsidirbt gali.