Pasaulį sukrėtė šiurpi žmogžudystė – žiauriai nužudyta moteris, nuskridusi 5000 kilometrų, kad susitiktų internete sutiktą vyrą  ()

Moteris iš Meksikos keliavo į Peru pas vyrą, su kuriuo susipažino internete. Jos kūno likučiai buvo rasti išplauti Huacho (Peru) paplūdimyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „The Independent“, 51 metų meksikietė, nuskridusi beveik 5000 kilometrų į Peru, kad asmeniškai susitiktų su savo „mylimuoju“, sutiktu internete, buvo nužudyta, supjaustyta ir iš jos paimti organai. Lapkričio 9 d. Huacho paplūdimyje plūduriuojantį jos kūną aptiko vietinis žvejys.

Pranešama, kad liepos pabaigoje Blanca Arellano savo šeimai papasakojo, kad vyks į Limą, kur planuoja pagaliau gyvai susitikti su Juanu Pablo Jesusu Villafuerte – vyru, su kuriuo kelis mėnesius draugavo internete. Jos šeima sakė, kad Arellano ketino aplankyti paplūdimio miestą Huacho, kur gyveno jos 37 metų vaikinas iš Peru, ir ta istorija jie tikėjo tol, kol lapkričio 7 d. nieko neišgirdo iš jos.

Kaip rašo „News Corp Australia“, tyrėjai atskleidė, kad Blancos dukterėčia Karla Arellano lapkričio 7 d. kalbėjosi su teta, kuri tuo metu sakė, kad santykiai klostėsi gerai ir ji yra „įsimylėjusi“. Tai buvo paskutinis kartas, kai kas nors girdėjo apie moterį. Po dviejų savaičių tylos jos dukterėčia socialiniame tinkle „Twitter“ nuoširdžiai prašė padėti surasti Blanką, o tai paskatino vietos policiją pradėti jos buvimo vietos tyrimą.

 

„Niekada nemaniau, kad atsidursiu tokioje situacijoje, ir šiandien prašau palaikymo ir informacijos sklaidos, kad surasčiau vieną mylimiausių ir svarbiausių žmonių mano gyvenime“, – rašė Karla „Twitter“ įraše. „Mano teta Blanca Olivia Arellano Gutierrez dingo pirmadienį, lapkričio 7 d., Peru, ji yra meksikiečių kilmės, bijome dėl jos gyvybės“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()