[Žinios trumpai] Katastrofiškai senkantis JAV tvenkinys atskleidžia savo paslaptis: per savaitę rasti jau antri žmonių palaikai: vieni iš jų – statinėje (Foto, Video)  ()

Naujausias atradimas buvo atliktas praėjus vos savaitei po to, kai statinėje buvo rastas lavonas, įstrigęs džiūstančio dirbtinio ežero kranto dumble.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nevados valstijos (JAV) valdžia prie Mido ežero (tvenkinys susiformavęs pastačius Huverio užtvanką) rado daugiau žmonių palaikų, praėjus vos savaitei po to, kai sparčiai mažėjančiame rezervuare buvo rastas įtariamos žmogžudystės aukos kūnas.

Kaip rašo „The Guardian“, dvi seserys, savaitgalį irklentėmis plaukiodamos ežere, pastebėjo kaulus, kurie, jų manymu, iš pradžių buvo didžiaragės avies liekanos. Tik pastebėjusios žandikaulio kaulą seserys suprato, kad palaikai – žmogaus.

Jos nedelsdamos susisiekė su Nacionalinio parko tarnyba, o po to pareigūnai surinko palaikus iš Callville įlankos – vietovės, kuri populiari plaukiojimui valtimis ir kitokioms vandens pramogoms.

 

CNN pranešė, kad Las Vegaso policija netirs bylos kaip žmogžudystės. Šiuo metu Clarko apygardos medicinos ekspertai padeda nustatyti mirties priežastį. „Šiuo metu daugiau informacijos nėra“, – sakė pareigūnai.

Naujausias atradimas buvo atliktas praėjus vos savaitei po to, kai statinėje buvo rastas lavonas, įstrigęs džiūstančio ežero kranto dumble. Tyrėjai teigė, kad gegužės 1-ąją valtininkų rastas kūnas priklausė asmeniui, kuris buvo mirtinai nušautas aštuntajame ar devintajame dešimtmetyje. Galimas mirties laikas buvo nustatytas dėl aukos drabužių ir batų, kurie tuo metu buvo parduodami „Kmart“ parduotuvėse.

 

Kaip skelbia CNN, policija perspėjo, kad ežerui slūgstant greičiausiai bus rasta daugiau kūnų. Mido ežeras yra didžiausias JAV rezervuaras ir tiekia geriamąjį vandenį 20 milijonų žmonių nuo Las Vegaso iki Los Andželo. Nuo 2000 m. ežero lygis sparčiai mažėja, o dabar mokslininkai teigia, kad klimato kaita dar labiau pablogina sausrų situaciją.

Žiniasklaidos teigimu, Mido ežeras yra žemiausiame rezervuaro lygyje nuo tada, kai jis buvo užpildytas praėjusio amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()