Eros pabaiga. „Kiss“ sugrojo paskutinį koncertą. Pirmi JAV. Kas futuristiško nutiks rokeriams (Video)  ()

Naujų technologijų dėka roko grupė per vieną vakarą koncertuos keliuose žemynuose. Grupės nariams patiko „skaitmeninio nemirtingumo“ idėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gruodžio 2-osios vakarą legendinė roko grupė „Kiss“ sugrojo baigiamąjį „The End of the Road“ atsisveikinimo turo koncertą Niujorke. Muzikantai nebaigia savo karjeros, o persikelia į virtualius koncertus, pranešė „The Washington Post“.

Per bisą dabartinė grupės sudėtis – įkūrėjai Paulas Stanley ir Gene Simmons, kartu su gitaristu Tommy Thayer ir būgnininku Ericu Singeriu – paliko sceną atskleisti savo skaitmeninius avatarus. Po transformacijos virtualūs rokeriai atliko dainą „God Gave Rock and Roll to You“.

Pažangios technologijos buvo panaudotos naujai roko grupės „Kiss“ erai po 50 gyvavimo metų. Grupės nariams patiko „skaitmeninio nemirtingumo“ idėja. „Kiss“ tapo pirmąja amerikiečių roko grupe, žengusia tokį žingsnį.

„Kiss“ galėtų surengti koncertą trijuose miestuose per vieną naktį trijuose skirtinguose žemynuose. Taip atsiveria technologijos“, - sakė avatarus sukūrusios „Pophouse Entertainment“ generalinis direktorius Peras Sundinas.

 

Grupės lyderis Paulas Stanley sako, kad muzikantų pasiekimai buvo nuostabūs, tačiau to nepakanka.

„Grupė nusipelno gyventi toliau, nes ji didesnė už mus. Labai džiaugiamės galėdami žengti kitą žingsnį ir pamatyti įamžintą „Kiss", – sakė muzikantas.

Grupės bosistas Gene Simmons pažymėjo, kad skaitmeninės technologijos leis rokeriams būti amžinai jauniems ir koncertuoti vietose, apie kurias jie net nesvajojo.

 

Grupė „Kiss“ koncertuoja nuo 1973 m. Rokeriai žinomi dėl nepaprastų kostiumų ir sceninio makiažo bei koncertinių pasirodymų su pirotechnikos efektais. 1983 metais grupės nariai pirmą kartą viešai pasirodė be ryškaus grimo. Be grimo „Kiss“ nariai grojo iki pat 1996 metų, tai susivienijo pilna originali sudėtis.

„Kiss“ išleido daugiau nei 45 auksinius ir platininius albumus, o bendras jų tiražas siekia daugiau nei 100 milijonų kopijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: