Laukinės ir beprotiškos Medvedevo prognozės 2023 metams: kils didelis pilietinis karas, neįtikėta, kas laukia Musko  ()

Buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas sudarė savo „futuristinių hipotezių“ sąrašą apie tai, kas gali nutikti naujaisiais metais, įskaitant Elono Musko prezidentavimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-27 Laukinės ir beprotiškos Medvedevo prognozės 2023 metams: kils didelis pilietinis karas, neįtikėta, kas laukia Musko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pareigūnas, šiuo metu einantis Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojo pareigas, pirmadienį savo kanale „Telegram“ paskelbė 10 prognozių sąrašą ir parašė: „Prieš naujus metus visi mėgsta daryti prognozes“.

Jo sąraše – prognozės dėl naftos barelių kainų, Europos Sąjungos panaikinimo ir pilietinio karo JAV.

„Daugelis praktikuoja futuristines hipotezes, konkuruodami dėl netikėčiausio ir net absurdiškiausio pasiūlymo“, – rašė D. Medvedevas. „Mes taip pat padarysime savo dalį“.

Remiantis sąrašu, amerikiečių „pilietinis karas“ baigtųsi „Kalifornijos ir Teksaso atskyrimu į nepriklausomas valstybes“ ir „sukūrus sąjunginę Teksaso ir Meksikos valstiją“.

Tada „Tesla“ įkūrėjas ir „Twitter“ generalinis direktorius Muskas turėtų „paskesnę pergalę“ per prezidento rinkimus „kai kuriose valstijose, kurios po pilietinio karo buvo priskirtos respublikonams“, pridūrė Medvedevas.

Kitos Vakarų šalys taip pat sulauktų didelių socialinių ir politinių pertvarkymų, jei Medvedevo prognozės išsipildys.

Rusijos pareigūnas prognozuoja, kad Didžioji Britanija grįš į ES prieš bloko žlugimą. Jis taip pat rašo apie „Ketvirtojo Reicho“ arba naujos Vokietijos imperijos, sudarytos iš aplinkinių Vokietijos kaimynių, sukūrimą, kuri galiausiai pradės karą su Prancūzija.

Medvedevas savo prognozes baigė spėliodamas „visų pagrindinių akcijų rinkų ir finansinės veiklos perkėlimą iš JAV ir Europos į Aziją“ ir pridūrė, kad euras ir doleris bus atmesti kaip „pasaulio atsargų valiutos“, o tai lems „grįžimą“ prie aukso standarto“.

„Laimingų Naujųjų metų jums, draugai anglosaksai ir jų džiaugsmingai niūrios kiaulės!“, – parašė po savo įrašu.

Medvedevas taip pat paskelbė savo prognozes „Twitter“.

 

Pilnas prognozių sąrašas:

  1. Naftos kaina pakils iki 150 USD už barelį, o dujų kaina viršys 5 000 USD už 1 000 m³ kubinių metrų
  2. JK vėl įstos į ES
  3. ES žlugs po JK sugrįžimo; euras nebebus naudojamas kaip ES valiuta
  4. Lenkija ir Vengrija okupuos vakarinius buvusios Ukrainos regionus
  5. Bus sukurtas Ketvirtasis Reichas, apimantis Vokietijos teritoriją ir jos palydovus, t. y. Lenkiją, Baltijos šalis, Čekiją, Slovakiją, Kijevo Respubliką ir kitus atstumtuosius.
  6. Prasidės karas tarp Prancūzijos ir Ketvirtojo Reicho. Europa bus padalinta, o Lenkija išsidalinta
  7. Šiaurės Airija atsiskirs nuo JK ir prisijungs prie Airijos Respublikos
  8. JAV prasidės pilietinis karas. Kalifornija ir Teksasas dėl to taps nepriklausomomis valstybėmis. Teksasas ir Meksika sudarys sąjunginę valstybę. Elonas Muskas laimės prezidento rinkimus daugelyje valstijų, kurios, pasibaigus naujajam pilietiniam karui, bus atiduotos respublikonų partijai.
  9. Visos didžiausios akcijų rinkos ir finansinė veikla paliks JAV ir Europą ir persikels į Aziją
  10. Bretton Woods pinigų valdymo sistema žlugs ir sukels TVF ir Pasaulio banko žlugimą. Euras ir doleris nustos cirkuliuoti kaip pasaulinės atsargų valiutos. Vietoj to bus aktyviai naudojamos skaitmeninės valiutos.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(25)
(-25)

Komentarai ()