Paslaptis paaiškėjo. Sužinota Meksikos ateivių mumijų kilmė (Video)  (2)

Meksikiečių žurnalistas ir ufologas Jaime'as Maussanas 2023 m. rudenį Meksikos Kongrese pristatė du tariamų nežemiškų gyvūnų kūnus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis naujausiomis analizėmis, buvo nustatyta, kad kūnai yra lėlės.

2023 m. rugsėjį Meksikos Kongrese buvo pristatyti dviejų tariamų svetimų būtybių palaikai. Dabar paaiškėjo, kad „kūnai“ yra netikri. Apie tai pranešė naujienų agentūra „Associated Press“.

Peru prokuratūros kriminalistai penktadienį (sausio 12 d.) žurnalistams pristatė aptariamus „ateivius“ aprengtus drabužiais. Atliktų tyrimų duomenimis, kūnai buvo pagaminti iš paukščių, šunų ir kitų gyvūnų kaulų. Be to, jų gamyboje buvo naudojamas popierius, klijai ir metalas.

 

Išvada paprasta: tai lėlės, pagamintos iš šios planetos gyvūnų kaulų ir suklijuotos moderniais sintetiniais klijais. Mumijos nėra nežemiškos kilmės, žurnalistams sakė kriminalistas archeologas Flavio Estrada, vadovavęs analizei.

 

Žurnalistas Jaime'as Maussanas 2023 m. rugsėjį Meksikos Kongrese tvirtino, kad minėtiems „ne žmonių kūnams“ yra 1800 metų ir jie 2017 m. buvo rasti palaidoti Peru.

Tačiau ilgą laiką NSO tyrinėjęs Maussanas teigė nežemiškų būtybių radęs ir anksčiau. Pavyzdžiui, 2015-aisiais jis teigė radęs ateivį, kuris vėliau pasirodė esąs mumifikuotas mažo vaiko kūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(2)
(15)

Komentarai (2)