Dronas nufilmavo 300 km/val. greičiu manevravusį ir į bangas nėrusį NSO (Video)  (1)

Skraidyklių mėgėjo Augustine Lepe dronas virš Ramiojo vandenyno pietinės dalies, palei Čilės krantus iš aukštai filmavo vandenyno paviršių, kai į jo kadrą netikėtai įskriejo ir didžiuliu greičiu manevruoti pradėjo neatpažintas skraidantis objektas (NSO).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paslaptingus kadrus A. Lepe nufilmavo už maždaug 20 km nuo La Serenos miesto šiaurinės dalies (Čilė). Portale Youtube patalpintos filmuotos medžiagos komentaruose jos autorius pasakojo, jog tuo metu filmavo vandenyne pastebėtą kažkokią rudą dėmę – jam atrodė, jog tai kokie nors dumbliai.

Vaizdo kameros objektyvas vandenyno paviršių filmuoja apie 20 s, kai netikėtai į kadrą įskrieja kažkoks baltas objektas. Jis juda milžinišku greičiu – ir tarsi krenta iš dangaus. Staiga objektas sustojo palei pat vandenyno paviršių, o tada keletą kartų  labai sparčiai pakeičia judėjimo kryptį neįtikėtinais kampais ir neria į bangas, o iš stebėjimo lauko išplaukia po vandeniu.

Pats filmuotų kadrų autorius neslepia nežinąs, ką jam pavyko nufilmuoti – NSO ar kokį nors gyvūną. Vienas iš galimų paaiškinimų – dronas nufilmavo žuvis gaudantį paukštį.

(38)
(84)
(-46)

Komentarai (1)