Kosmoso entuziastai: „Kodėl NASA nuo mūsų slepia neatpažintus objektus?“ (Video)  (4)

Internete plinta žinios, kad Tarptautinės kosminės stoties (TKS) gyvenimą transliuojanti kamera galėjo užfiksuoti pasagos pavidalo NSO - neatpažintą skraidantį objektą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Inquisitr“ ima nerimauti ir teigia, kad NASA slepia ateivių egzistavimo įrodymus. Sąmokslo teorijų kūrėjai užpildė naujienų srautą skundais, kad prie TKS pasirodžius pasagos formos keistam objektui kameros „nulūžo“ ir nustojo transliuoti vaizdus.

Ateivių stebėjimo puslapio „UFO Sightings Daily“ Scottas Waringas tvirtino, kad jis, žiūrėdamas tiesioginę transliaciją iš TKS, pirmasis pamatė keistos formos mėlynai žėrintį objektą. Gautą ir įrašytą medžiagą jis greitai persiuntė ateivių medžiotojui Tyleriui Glockneriui.

„Kai šią filmuotą medžiagą žiūri itin greitai, atrodo, kad tas objektas labai greitai keičia savo poziciją: tarkime, pirmą kartą jį pamatome vienoje pusėje, kiek pasisukusį šonu, o sparčiai persukdami vaizdo siužetą galime stebėti, kaip pasagos formos objektas sukasi.

Tai tikriausiai dar vienas įdomus atradimas. Deja, ekrane pasirodžius šiam objektui, NASA sustabdė transliaciją. Jie taip darė anksčiau, daro dabar ir darys ateityje“, - tvirtino T. Glockneris.

Jis įgarsino vaizdo siužetą paminėdamas, kad NASA nenutraukiamai transliuoja iš TKS esančių kamerų. Sąmokslo teorijų kūrėjai kaltina NASA, kad transliacijas organizacija nutraukia tada, kai prie stoties atkeliauja neatpažintų kosminių objektų.

Vyras tvirtino, kad jis stebi tiesiogines transliacijas iš TKS jau nebe pirmus metus. Remiantis ateivių medžiotojų informacija, tai jau nebe pirmas kartais, kai nutraukiama tiesioginė transliacija iš TKS. Tarkime 2015 m. liepą, transliacija buvo nutraukta ekranuose pasirodžius trims keistiems skraidantiems objektams. NASA tuo metu pranešė praradusi signalą. Panaši situacija buvo ir 2015 m. sausį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(77)
(11)
(66)

Komentarai (4)