Tokio kosminio laivo dar nesate regėję: Lexus metė iššūkį visiems kūrėjams (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2016-11-13 17:18
/2), kas atmosferoj skraidančiam aparate yra kaip šuniui 5 koja. Nu žodžiu eilinis fantastinių filmų kųrėjų išsityčiojimas iš žiūrovų. Ta prasme žiūrovas yra debilas, jam ir tai praeis, o firmos vardą reikia kelti, betkokia kaina, net sveiko proto sąskaita.
MZ 2016-11-15 15:12
Nu nesamone kapitali svarbu kad grazu o ne praktiska . Vo lekstes forma butu idealus variantas tiek ieinant i atmosfera (keiciant atakos kampa)tiek judant joje, aisku atmosferos tankis turi savo niuansu, bet kokiu atveju lekste butu gan universali forma ir fantastu jau patikrinta
SaMaras 2016-11-15 16:13
Na jei jau kuriant ateities transporto priemonę tai padiskutuokim, kam be radiatoriaus grotelių ir gerą matomumą užtikrinančių langų reikalingi žibintai? (labiau kalbu apie kiek artimesnės ateities automobilį) Jei viską valdo kompiuteris, kam reikia kažką matyti? Pašalinus langus ir šviesas ir saugumas padidėtų ir energijos sąnaudos sumažėtų.. nors energijos sąnaudos gal nesumažėtų.. gal kaip tik būtų ekranai, kad rodytų "pro langus" gražius gamtos vaizdus ar pan..