Paskelbtas iki šiol pats ryškiausias legendinio NSO vaizdo įrašas: viršgarsinis žvalgybos lėktuvas ar elektrinės plazmos darinys? (Video)  (6)

Paslaptingasis trikampio formos neatpažintas skraidantis objektas yra turbūt vienas garsiausių NSO pavyzdžių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ne kartą užfiksuotas visame pasaulyje, trikampis NSO turbūt yra geriausias pavyzdys, kad NSO nebūtinai reiškia nežemišką kilmę – nes NSO entuziastai teigia kaupiantys vis daugiau ir daugiau įrodymų, kad tai yra slaptas žvalgybinis lėktuvas, priklausantis JAV valdžiai.

Šviežiausias „TR-3 Black Manta“ praminto objekto vaizdo liudijimas publikuotas vos prieš mėnesį, ir tai vienas iš kelių objekto liudijimų Antilopių Slėnyje – dykumos dalyje pietinėje Kalifornijoje.

Ši vieta nuo seno traukia NSO entuziastus ir ufologus, nes apylinkėje iš tiesų egzistuoja keletas žinomų karinių tyrimų ir bandymų bazių, kaip kad Edwardso Karinių pajėgų bazė ar Jungtinių Valstijų Oro pajėgų gamykla Nr. 42.

Žinoma, kai kurie ufologai ir konspirologai teigia, kad „TR-3 Black Manta“ yra ilgus metus trukęs atkuriamosios inžinerijos (angl. reverse engineering) kūrinys, kai pagal sudužusį ateivių laivą JAV valdžia sukūrė savo skraidančią priemonę.

Kiti gandai pasakoja, kad „TR-3 Black Manta“ yra viršgarsinis žvalgybos lėktuvas, paremtas vadinamąja „skraidančio sparno technologija“ (angl. flying wing design). Įtariama, kad jis buvo naudojamas Persijos įlankos kare, kur lazeriais pažymėdavo bombardavimų taikinius bombonešiams „F-117 Nighthawk“. Teigiama, kad TR-3 gamintojai – garsi “Northrop Grumman” korporacija, garsi karinės aviacijos tyrimais, gamyba ir prototipais.

Apie trikampės skraidyklės pastebėjimus pranešama ne tik JAV, bet ir Rusijoje, Europoje ir Australijoje.

Kitos versijos

Ne visi sutinka, kad šiame užfiksuotame vaizde yra net ir tariamas „TR-3 Black Manta“ – kai kurių nuomone, tai tik šviesos atspindys automobilio lange.

Tuo tarpu išslaptinta Jungtinės Karalystės Gynybos ministerijos tyrimo ataskaita skelbia, kad dauguma – jei tik visais – atvejais „juodasis trikampis“ yra dujinės kilmės elektrinės plazmos darinys atmosferoje, sąveika su kuriuo sukuria paslaptingą energetinį šydą, kursi tiek laužia šviesą, tiek arti esantiems stebėtojams sukelia gyvą haliucinaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(19)
(22)
(-3)

Komentarai (6)