„Geležinis kupolas virš Ukrainos?“ Kokios priešlėktuvinės gynybos sistemos gabenamos į konflikto zoną ir ar įmanoma apsiginti nuo rusiškų raketų ir dronų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2022-11-03 08:45
Kas dabar daroma apsiginti neįmanoma. Ypač nuo balistinių raketų kurias pradeda tiekti Iranas. Rusai apšaudo Ukrainą kuo tik turi ir ką tik gali gauti bepiločiais kamikadzėmis, sparnuotosiomis raketomis, balistinėmis, kindžalais ir t.t. Ukainai suteikta teisė tik numušti, bet mažai turi su kuo. T.y karas į vienus vartus. Tau daužo veidą, o tu negali atsakyti tuo pačiu. Problema greit išsipręstų jei ukrainai duotų atacms, tamahawk ir t.t. Už kiekvieną Ukrainos elektrinę atskridusią raketą iš Ukrainos skristų į rusijos elektrinę. Kito kelio nėrą. Per daug negailestingas ir žiaurus režimas rusijoje, jie fašistai. Tik gavę atgal susimastytų. Kitaip šią žiemą žiūrėsime kaip 40 milijonų ukrainiečių miršta iš šalčio ir be vandes. Be elektros nėra gyvenimo miestuose.
demukazz 2022-11-04 07:22
Keista, ane, kad Rusai per pastuorius 8 metus kol vyksta konflikatas taip ir neatakavo elektriniu ir svarbios infrastrukturos. Idomu kodel?
HardAxe 2022-11-04 10:27
tikėjosi perimti.