„Tai lengvai valdomas procesas“ – Piontkovskis paskelbė neįtikėtiną būdą, kaip denacifikuoti Rusiją (Video)  ()

„Aš juk prisimenu, ši šalis buvo beveik normali.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien neabejojama, kad Rusija yra fašistinė valstybė, kurioje moterys išdidžiai atiduoda savo sūnus karui sakydamos: „Viskas gerai, aš sau dar pagimdysiu“.

Ši šalis tikrai serga, o susitvarkyti su ja po karo bus problema, nors kai kurie ekspertai teigia, kad užteks šešių mėnesių naujos televizijos propagandos ir visuomenė taps visiškai kitokia. Tai per pokalbį su Rusijos opozicionieriumi ir politologu Andrejumi Piontkovskiu pareiškė ukrainiečių žurnalistė Nataša Vlaščenka.

Savo ruožtu pašnekovas teigė sutinkantis greičiau su tais cinikais, kurie pagrindinį vaidmenį skiria televizijai.

Interviu su Andrejumi Piontkovskiu galima pažiūrėti „Vlast&Vlaščenko“ „YouTube“ kanale.

„Aš juk prisimenu, ši šalis buvo beveik normali, - sakė ekspertas. - Kai žlugo SSRS ir Ukraina atgavo nepriklausomybę, Rusijos žmonės neturėjo šio imperinio komplekso. Tik 100 žmonių atėjo į mitingą protestuodami prieš SSRS griuvimą“.

„Televizija padarė viską. Žinoma, buvo tam tikros prielaidos. Matote, Hitleris turėjo radiją, o tada tai buvo kolosalus techninis įrankis, bet televizija yra daug baisesnis dalykas“, - aiškino politologas.

 

Tada ekspertas pasakė, kad prisimena, kaip viskas vyko. Neapykanta Vakarams dėl bet kokios priežasties buvo nuolat transliuojama per televiziją. Dažnai buvo kalbama apie vadinamąjį Rusijos sportininkų „pažeminimą“ olimpinėse žaidynėse JAV.

„Visos apklausos rodė tik 15-20% antiamerikietiškų nuotaikų, suaktyvėjus televizijos kampanijai jos kildavo iki 45-50%. Jei kampanija buvo sustabdoma, procentai vėl sumažėdavo. Tai labai valdomi procesai“, – pabrėžė Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(5)
(68)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: