Geriausi išmanieji telefonai 2016 pavasariui  (17)

Tęsiame rekomendacijų sąrašą. Šį kartą pristatome geriausius šio pavasario išmaniuosius telefonus, kuriuos jau galima arba netrukus bus galima įsigyti Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ypatingai pigus, tačiau patikimas pasirinkimas – „Microsoft Lumia 435“

Kaina Lietuvoje apie 80€: Skytech.lt, Fortakas.lt

„Microsoft Lumia 435“ ir toliau išlaiko savo bene geriausio išmaniojo telefono iki 100 EUR titulą.

Nors dauguma Lietuvoje prijaučia „Android“ operacinei sistemai, renkantis labai pigų telefoną nerekomenduojame rinktis „Android“, kadangi greičiausiai jis bus gana lėtas, turės seną OS versiją ir atnaujinimų nebegaus.

Tuo tarpu „Lumia 435“ su „Windows Phone 8.1“ – visai kita istorija. Šis telefonas veikia pakankamai sparčiai ir patikimai, jis jau greitai gaus naujausią „Windows 10 Mobile“ OS, ir apskritai, tai kokybiškai pagamintas telefonas.

Už 100 EUR ar mažiau paprastam vartotojui geresnio pasirinkimo tiesiog nėra!

Geriausias itin pigus „Android“ telefonas – „Gigabyte GSmart Classic“

Kaina Lietuvoje apie 90€: Skytech.lt, Fortakas.lt

Nors nerekomenduojame pirkti pigiausių „Android“ telefonų, kai kurie žmonės tiesiog negali gyventi be pilnaverčių programėlių („Windows Phone“ turi ne visas programėles, kurias turi „Android“ ir jos dažnai turi nepilną funkcionalumą), todėl jeigu tikrai norite „Android“ telefono, bet neturite daug pinigų, „Gigabyte GSmart Classic“ būtų geriausias pasirinkimas.

Žinoma, šis telefonas neturi labai įspūdingų charakteristikų – 5 colių IPS HD raiškos ekranas, 1GB operatyviosios atminties, 4 branduolių procesorius, 8GB vidinės atminties, dviejų SIM kortelių palaikymas ir „Android 5.1 Lollipop“.

Tačiau apskritai, šis telefonas veiks neblogai. Palyginus su pigiausiais „Samsung“ ar „LG“ įrenginiais, „GSmart Classic“ dėl švarios „Android“ OS veiks palyginus sparčiai.

Nebrangus, tačiau neversiantis jūsų laukti – „Huawei Honor 4C“

Kaina Lietuvoje apie 155€: Skytech.lt, Fortakas.lt

„Huawei Honor 4C“ yra ypatingai pigus telefonas, tačiau jeigu pasižiūrėtumėte į jo charakteristikas, tikriausiai, taip nepagalvotumėte.

8 branduolių 1.2GHz procesorius, 2GB RAM, 13 megapikselių kamera, HD raiškos ekranas. Nors tokiomis specifikacijomis sienų nenuversite, tačiau faktas, jog telefonas veiks pakankamai sparčiai ir stabiliai, o ir žaidimus žaisti galėsite, net ir tuos, kurie turi pakankamai gerą grafiką.

Taip pat būtina pastebėti, jog šis telefonas gaus ir atnaujinimą į „Android 6.0 Marshmallow“!

Tai tikrai puikus pasirinkimas iš telefono reikalaujantiems nemažai, tačiau negalintiems daug investuoti.

Vidutinės klasės žvėris – „Huawei Honor 6“

Kaina Lietuvoje apie 230€: Skytech.lt, Fortakas.lt

Tarpas tarp vidutinės ir aukščiausios klasės pamažu tampa vis mažesnis – tą tarpą sėkmingai mažina ir „Huawei Honor 6“.

Šis telefonas kainuoja kaip žemos-vidutinės klasės įrenginys, tačiau atrodo geriau, negu kai kurie aukščiausios klasės konkurentų gaminiai, o ir charakteristikos stebina ne ką mažiau – galingas 8 branduolių procesorius, 3GB RAM, 5 colių Full HD raiškos ekranas, didžiulė 3100mAh baterija, „Android 5.1.1“ su artėjančiu atnaujinimu į „Android 6.0 Marshmallow“.

Šis telefonas yra labai stiprus konkurentas netgi tokiems telefonams kaip „OnePlus X“.

2015 metų flagmanas, dar turintis savo vietą – „LG G4“

Kaina Lietuvoje apie 640€: Skytech.lt, Fortakas.lt

Nors „LG G4“ yra 2015 metų flagmanas ir šiam telefonui jau vieneri metai, tačiau jis vis dar turi savo vietą po saule, kadangi tai vis dar vienas geriausių telefonų rinkoje dėl savo puikaus dizaino, spartaus procesoriaus ir neįtikėtinos kameros.

O šiuo metu „LG G4“ kaina yra tiesiog neįtikėtinai viliojanti.

Taigi, jeigu ieškote aukščiausios kokybės telefono su puikia kamera, sparta ir ekranu, jeigu norite garantuotų atnaujinimų ir sąlyginai žemos kainos – „LG G4“ yra protingas pasirinkimas.

Tiesiog puikus telefonas nenorintiems rizikuoti – „Samsung Galaxy S7“

Kaina Lietuvoje apie 700 €: Fortakas.lt, Skytech.lt

Naujasis „Samsung Galaxy S7“ yra puikus „Galaxy S6“ atnaujinimas ir tai yra apskritai puikus telefonas nenorintiems kažko ypatingai įmantraus.

Tai yra idealus pasirinkimas ieškantiems paprasto, bet visokeriopai puikaus telefono. Naujasis „Galaxy S7“ turi sparčiausią procesorių rinkoje, vieną iš geriausių ekranų bei kamerų, neblogai tarnaujančią bateriją ir t.t.

Galų gale, tai tiesiog 2016 metų „Samsung“ flagmanas ir šis faktas jau kalba pats už save. Tai tiesiog tas telefonas, kurį pasirinkę jūs tikrai nesuklysite.

Ieškantiems kažko inovatyvaus – „Samsung Galaxy S7 Edge“ arba „LG G5“

„Samsung Galaxy S7 Edge“ kaina Lietuvoje apie 880 €: Fortakas.lt, Skytech.lt

Jeigu norite neeilinio, ypatingo, inovatyvaus telefono, tiek „LG G5“, tiek „Galaxy S7 Edge“ yra puikus pasirinkimas. Abu šie telefonai pasižymi neįtikėtinomis charakteristikomis, tačiau esmė yra ne tame.

„LG G5“ turi taip vadinamus „draugus“ – priedus, kuriuos prijungiant telefonas įgauna papildomo funkcionalumo, pavyzdžiui, telefonas gali gauti kameros mygtukus ar netgi stiprintuvą. Ir, žinoma, ateityje „draugų“ bus tik daugiau!

Tuo tarpu „S7 Edge“ turi lenktą ekraną, kuris turi dar daugiau funkcionalumo, negu praeitais metais ir, žinoma, tai suteikia ypatingą įvaizdį. Abu šie telefonai turi puikias charakteristikas ir abu jie yra inovatyvūs, todėl jeigu mylite technologijas, tiek „G5“, tiek „S7 Edge“ jums patiks.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Erik Murin
(54)
(109)
(-55)

Komentarai (17)